Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Keresek egy írót és egy...

Keresek egy írót és egy könyvcímet?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy semmi biztosat nem tudok, nagyon régen olvastam, de újra el akarom olvasni, nagyon tetszett, de nem tudom a címét, sem az írót. Az biztos hogy krimi és egy nő írta. Inkább ilyen csajos könyvnek mondanám, kb 4-5 része is van, színes borító van rajtuk(lila, sárga , rózsaszín).A főszereplő egy kb 25-6 éves lány aki nyomoz, társa egy férfi akivel bonyolult kapcsolatban vannak. Folyton csak veszekednek, de a nyomozások során mindig egymásba botlanak, és heves viszony alakul ki köztük, de ezt midnig tagadják. (egy konkrét jelenetben pl a nő kizárja a hapsit az utcára meztelenül.:) a férfi neve talán Mike, de ez nem biztos. az író angol, vagy amerikai. a nevek is azok. Többet nem nagyon tudok már róla. valaki esetleg ráismer valamire? ha nem biztos akkor is irja le, fontos lenne. köszi:)
2012. okt. 29. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem két könyvsorozat jut eszembe a leírásod alapján, mindkettőben nyomozgat egy-egy nő és se veled-se nélküled kapcsolatban állnak a pasikkal, akikkel együtt szaglásznak. Sajnos elég régen olvastam őket, így annyira nem emlékszem, melyikben volt a meztelen kizárós jelenet. Mindkettőben huszonévesek a nők.

Meg Cabot: Heather Wells rejtélyes esetei

[link]

Szerintem erre illik jobban a leírásod, a könyv borítói élénk színűek és amerikaiak a nevek. Kollégiumban dolgozik a csaj, és a szállásadója (Cooper) magánnyomozó. Azt hiszem, ebből 3 rész jelent meg.

Janet Evanovich: A szingli fejvadász

[link]

Ebben botcsinálta fejvadász a nő (Stephanie Plum), a pasit Joe Morelli-nek hívják.

2012. okt. 29. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A Janet Evanovich sorozatra tippelek én is.

A második részben ha jól emlékszem van az a bizonyos jelenet amikor meztelenül kizárja a csaj a hapsit (igaz nem a házból hanem a kocsiból) az utcára. :D

A férfit Joe Morellinek hívják és valóban mindig kerülgetik egymást.

2012. okt. 30. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Júúj köszönöm! Igen, a szingli fejvadász az! így címről mindjárt eszembe jutott. Köszi:)
2012. okt. 31. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!