Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki a Katedrálist...

Olvasta valaki a Katedrálist Ken Folettől? Vélemény?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje nagyon mozgalmas, kalandos, de kb. a közepétől lelassulnak a történések. Itt-ott kissé unalmas részek is vannak, de mindent összevetve nekem tetszett!
2009. aug. 10. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam, nagyon lekötött egész végig, habár az első húsz oldalon felvázolt cselekményből egy hirtelen ugrással egy másik jelenetben találod majd magad, nekem az zavaros volt első olvasatra, aztán a könyv közepe felé összeállt a kép.

20/L

2009. aug. 10. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kalandos, fordulatos és visszarepít a középkorba. Most olvastam el a következő részét (Az idők végezetéig), és ez is nagyon tetszett.
2009. aug. 11. 21:23
 4/7 anonim válasza:
100%
szerintem nagyon jó könyv! végig izgalmas és leköti az embert! minden megvan benne ami egy jó könyvhöz kell! kalandos ugyanakkor megható is! van folytatása is most láttam valamelyik könyvesboltban!
2009. aug. 12. 18:54
 5/7 anonim válasza:

én olvastam még tavaly, utána rögtön az idők végezetéiget is, most meg a könyvből készülő 8 részes sorozatot nézem, amit Magyarországon forgattak, és már kijött 4 rész belőle és nagyon-nagyon jó!

csak ajánlani tudom, esetleg ha valaki tudja, hogy mi a számnak a címe ami az introba van azt megköszönném!

2010. aug. 9. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A könyben Jancsi és Aliena között mennyi a korkülönbség? Jancsi idősebb?
2010. szept. 23. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Olvastam, és szinte alig tudtam letenni.Nagyon jó könyv.
2011. szept. 8. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!