Én egy hatalmas SzJG fan lettem a könyvek olvasása közben. Szerintetek melyik a legjobb rész? Kinek a kapcsolata a legkiegyensúlyozottabb? Melyik a kedvenc részetek? Várom a válaszokat! :D
En is nagyon megszeredtem ezt a konyvsorozatot es nagyon sajnalom hogy ilyen keson fedeztem fel *__* Most fogok belekezdeni csak sajnos a 3. reszbe....Imadom ezt a konyvsorozatot es szerintem egyaltalan nem "csopogos es nyalas"
U.I Bocs hogy nem irok ekezetekkel:D
Gábor beszéde:(8/2. 258. Oldal lap alja)
"Ez egyébként az egész osztályunkra jellemző, például szinte soha nem veszekedtünk,
irigykedtünk vagy kétszínűsködtünk, sőt, amink volt, azt szívesen bedobtuk a közösbe. Házik, uzsonna, Edina – sorolta, és kész."
Kedvenc részem.....hát mindegyik😂
De ha egyet mondhatnék akkor az 8. (Gábor beszéde, osztálykiràndulás, balhék, Máday a vonalzója miatt elmosolyodik, bankett, éneklés)
A kapcsolatról nincs mit mondani.....szrrintem mindenkinek kiegyensúlyozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!