Melyik a kedvenc könyved és miért?
Minden ami Leslie Lawrence vagy Bronte nővérek :) Az első azért, mert izgalmas, fordulatos, a másik pedig mert gyönyörű szép történeteik vannak, és stílusuk pedig egyszerűen magával ragad :)
(És persze a Harry Potter könyek :D )
Nekem rengeteg kedvenc könyvem van, gyakorlatilag amit eddig olvastam, nekem mindegyik tetszett. :)
Külön kedvelem Leiner Laura humoros, magával ragadó stílusát. Tizenéveseknek és felnőtteknek egyaránt ajánlom a könyveit.
Paulo Coelotol is olvastam pár könyvet, igen érdekesek voltak...
Nevada Barr : 13 és fél című pchio-trillere nagyon meghökkentett, izgalmas, fordulatos volt.
Meg Cabotot, Leslie L. Lawrencet, Ken Follettet, és Szurovecz Kitti könyveket is imádom. :)
C.Bronte-Jane Eyre- Mert olyan szépséggel ír, hogy nem lehet szeretni. Olyan, minta magadat olvansád abban a regényben, és hiába klasszikus, mégsem száraz.
Tore Renberg-Szerettem másképp is- Mert elfogadni tanít. Egyébként egy szép történet, amikor egy lázadó fiú beleszeret egy szőke szépségbe. Vastag ajkakkal, ártatlansággal, piros orcákkal, aki mindenbenn az ellentéte a főszereplőnek. Ja, azt mondtam már, hogy a szőke szépség is fiú ?
Margaret Mitchell - Elfújta a szél
Azért, mert a hősnője nem a tipikus ártatlan, kedves, jólelkű lány, mint olyan sok lányregényben, hanem tényleg emberi. Amúgy is, egyszerűen fantasztikus könyv.:)
Leon Uris - Csatakiáltás
Mert annak ellenére, hogy háborús regény, mégsem nyomasztó, hanem élvezetes... Mégis vannak benne elég durva (és sajnos valószínűleg előforduló) dolgok.
Kerstin Gier- Rubinvörös (Időtlen szerelem trilógia, 1.rész)
Azért, mert minden van benne, ami nekem kell.:D Romantika, történelem (főleg az a rész, ami a legjobban érdekel!), izgalom, humor, lendület, és rengeteg kérdés!:D Nincs mese, nagyon megszerettem.:)
És Neked?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!