Valaki! Mi lesz most? Reni elmegy majd Párizsba, és Cortez? Szjg függőőőőők! Mi lesz a szent johanna gimi 8-ban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 16:51
31/37 anonim válasza:
800-900 oldal?! Hála az égnek!! IMÁDOM a hosszú könyveket, a Szent Johanna giminek meg egyszerűen rabja vagyok, nekem is elvonási tüneteim vannak! Ugyanezt érzők írnának üzenetet? :)
32/37 anonim válasza:
Szerintem C.-nek az Air France-hoz kéne szerződnie...
33/37 anonim válasza:
Szerintem tuti hogy Reni elmegy Párizsba,hisz Cortez nem engedné hogy miatta ne menjen...És amúgy Febr vége-Március elején jelenik meg 8.kötet,2részben
34/37 anonim válasza:
reni elmegy párizsba és cortez is megy vele
35/37 békésy9 válasza:
reni és cortez elmegy párizsba. együtlaknak majd justinnel és a meleg haverjával
36/37 anonim válasza:
Cortez tudja hogy Reni nelküle nem menne el pedig ösztöndijat kapott ezért C. is vele megy és Reninek lemondjak a koleszát ugyhogy eggyutt fognak lakni Justien-nel meg az ő legjobb barátjával és C az Air-france-hoz jelentkezik
37/37 Lukács Hanna válasza:
Kinga és Zsolti nem marad együtt hanem Kinga és Dave lesz együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!