Valaki! Mi lesz most? Reni elmegy majd Párizsba, és Cortez? Szjg függőőőőők! Mi lesz a szent johanna gimi 8-ban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 16:51
11/37 A kérdező kommentje:
Háát... Szerintem én se fogom kibírbi:(
2012. okt. 26. 17:20
12/37 anonim válasza:
Emlékeztek, a többi részben is úgy volt, hogy a végzősök nem év végén, hanem korábban mentek el. Remélem, ezért nem lesz rövidebb a 8. :/
13/37 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már erre :(
Szerintem ha vége az érettséginek, utána még nem lesz vége!
2012. okt. 29. 16:37
14/37 anonim válasza:
áh nagyon remélem hogy nem szélednek szét.. ReniCortez 4ever :D amugy én vagyok az egyetlen aki várná hogy Zsolti és Kinga újra egymásra találjon? ...bár Dave-el is összeillenek..csak..Zsolti..brühüü
15/37 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom őket:(
Miéééért?? Mondjuk szerintem Dave&Kinga nem illenek össze annyira:(
Zsolti&Kinga FOREVER!!!
2012. nov. 1. 12:11
16/37 anonim válasza:
Olvasd el! Úgy az izgi. :) A 8. részben én sem tudom mi lesz de nagyon érdekeeel!
17/37 A kérdező kommentje:
Engem is!! :)
2012. nov. 1. 21:07
18/37 anonim válasza:
és egyáltalán mikor jelenik meg a szjg kalauz?? nert elvileg lesz ilyen is...:D
19/37 A kérdező kommentje:
Úgy tudom április környékén:)
2012. nov. 3. 13:37
20/37 hopeyou válasza:
Ha vége lesz a sorozatnak akkor itt leszünk mi SzJGer-ek egymásnak. :D Nem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!