Szjg-sek, ti is állandóan felröhögtök a könyv olvasása közben? :D
Figyelt kérdés
Mert én igen és a vonaton bizti hülyének néznek...de nem baj aki szjg-s és látja mi van nálam úgyis megért engem:DD2012. okt. 20. 16:25
1/8 anonim válasza:
Én is röhögök, mert hát... ami vicces, az vicces.:D
2/8 anonim válasza:
Igen..Sokszor anyukám mondja,hogy fejezzem már be.:DD
3/8 anonim válasza:
igen... a buszon is hülyének néztek :D
4/8 anonim válasza:
Igen nagyon is!!! Nekem nem 1x volt olyan, hogy órán a pad alatt olvasok, megfeledkezve arról, hogy épp az óra kellős közepén járunk, és hangosan felröhögök. Mindenki értetlenül néz rám, én meg csak vigyorgok és nem is tudom mit mondjak:DDDDD:D
5/8 anonim válasza:
Engem is hülyének néztek párszor,mikor nagyon belemerültem Zsolti hülyeségeibe. :DD
Egyszerűen fantasztikus. :D NEM LEHET NEM RÖHÖGNI .:DDD
6/8 anonim válasza:
énis minden marhaságon és hülyeségen röhögök ami a könyv bármelyik kötetébe történik:)( kis szobába toppanék röpült felém anyám, kinyitom az ablakot had röpüljön tovább- még mindig szakadokk!! :DD)és én mindig sírok, najó kicsit könnyezem amikor Reni is.:P
7/8 anonim válasza:
Én konkrétan együtt sírok és nevetek Renivel! :) Annyira imádom! Zsoltin röhögök a legtöbbet, úristen... Hihetetlenül jó fej és vicces :DD De sírni is nagyon tudok a könyvön. Ebből látszik, ami jó, az jó <3 <3
8/8 anonim válasza:
Én mindig hangosan nevetek rajta, és érzékenyebb pillanataimban a sírás is előfordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!