Mi a véleményetek Victor Hugo: A párizsi Notre-Dame című művéről?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon hosszú? Unalmas vagy inkább érdekes?2009. aug. 6. 10:24
1/7 anonim válasza:
Érdekes ,aki szereti az ilyet :)
a puding próbája az evés!>>>> remélem érted! :)
2/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszett, de ízlések és pofonok...
18/L
3/7 anonim válasza:
ha nagyjából ismered a sztorit akkor el tudod dönteni, hogy tetszik-e. tényleg hosszú, és van benne kicsit uncsi rész, de jó. van egy cigánylány aki gyönyörű, sok rajongólya van. van egy kedves de torz külsely majdnem süket figura, egy álnok gonosz, egy jó lelkű lovag, a rossz elnyeri méltó bűntetését, a lány szívét meghódítja a lovag, és mindenki boldog.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem az a vége, amit előttem írtak!
Nem az az általános boldogan éltek míg meg nem haltak a befejezése, hanem nagyon szomorú!
5/7 anonim válasza:
Jesszus utolsó előtti te ezt nagyon nem olvastad:D jó szívű lovag? boldog vég? Ha az boldog hogy a lányt a szerelme csak meg akarta dugni aztán a lány és Quasimodo is meghal, akkor igazad van...
6/7 Bogoj válasza:
valószínűleg csak a rajzfilmet látta...
a könyv nagyon jó, nekem a kedvenceim közé tartozik.
7/7 anonim válasza:
# 3
Tyűűűha ezt jólmegaszontadXD Most minden egyes szót és kifejezést amit leírtál cseréld ki a tökéletes ellentétére és megkapod a valódi végetXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!