Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legjobb Harry Potter...

Melyik a legjobb Harry Potter fanfiction?

Figyelt kérdés
Természetesen magyar nyelvűre gondolok. Olyat keresek, ami a Rowling féle sorozat folytatása, rendes regény hosszúságú, és hozza az eredeti hangulatát. De jöhet másféle is :D
2009. aug. 5. 14:50
1 2
 11/15 anonim válasza:

Parselmouth Lion sorozata, és van egy újabb is:

Harry Potter 8-A sötét erők ébredése fanfic, amit most kezdtem el.

2011. márc. 4. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Juhász Rolandtól (alias ParselMouth Lion) a Nurmengárd trilógia a merengőn.

Exmemoriamtól a Harry Potter és a halálos ereklyék - alternatív befejezés az ieep.unr.hu -n.

Banyustól szintén a merengőn a Macska-egér játék. Ez egy Lily-Piton fiction, Harry 6. és 7. évében játszódik. A sztori kövekti J.K eredeti történetét, csak hát Lily miatt egy-két apróbb változás is belekerült.

2011. aug. 20. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

nézz körül itt:

[link]

2012. ápr. 4. 22:20
 14/15 _vikii_ válasza:
AgiVega: Botrányos szégyenletes ellenség. Ez a cím a trilógia 3 külön részének összevonása, már nem emlékszem külön a részekre, de szerintem ez a legjobb.:)
2013. júl. 4. 18:25
 15/15 anonim válasza:

Nekem az alábbbiak a top 3-ba esnek. :) Habár nem mondanám, hogy az eredeti folytatásai. Mindhárom Snanger sztori. Az első magasan leköröz minden eddigit számomra, de a másik kettőt is nagyon szeretem.

1. Pet Project – Szívügyem vagy

2. Mi a manó?

3. Örökség

2021. ápr. 29. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!