Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet vennétek egy...

Hanyat kérdése:

Milyen könyvet vennétek egy olyan orvosnak, akinek mind a munkájával, mind a feléd mutatott figyelmével nagyon meg vagytok elégedve?

Figyelt kérdés
Nem szeretném a bor, bonbon meg egyéb megszokott (számomra ötlettelen) dolgot venni. Köszönöm szépen!

2012. okt. 3. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Háááát. Először is, én sok könyvet kiolvastam már, de ezen megakadtam. Milyen könyv? Szerintem lehetne egy verses könyv. Pl. Ady Endre, Petőfi Sándor.

Az orvos nő vagy férfi? Ez azért fontos, mert ha például nő, akkor sokkal könnyebben lehet válogatni, sőt! Akkor lehetne: Ady Endrétől- pl. egyik válogatott szerelmes könyve. Tudtommal nincs olyan nő/lány, aki akár kicsit se szeretné Ady Endre verseit :) Remélem, segítettem.

13/L

2012. okt. 3. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Én legutoljára egy Alexandra vásárlási utalványt adtam neki. Így ő vásárolhatja meg magának amit szeretne, de mégsem olyan kellemetlen és személytelen, mint a pénz.
2012. okt. 3. 11:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Férfi az illető:) A vásárlási utalvány is jó ötlet, köszönöm!

Ha van még elképzelés szívesen várom:)

2012. okt. 3. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
A szürke ötven árnyalata.
2012. okt. 3. 19:12
 5/11 A kérdező kommentje:
A szürke ötven árnyalata? Ezt te se gondolhatod komolyan, nem kikezdeni akarok vele, csak meghálálni a munkáját...
2012. okt. 3. 20:51
 6/11 Rozsdika ***** válasza:
Ken Follett valamelyik könyvét, esetleg az évszád trilógiát.
2012. okt. 4. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy orvosnak lehetőleg ajándékba ne vegyünk kommersz regényeket. Bármennyire is tetszenek nektek ezek a témák, nagyon messze állnak az irodalmi értékkel bíró művektől.

A legpraktikusabb egy szép verseskötet.

2012. okt. 4. 12:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket. Természetesen nem Twilight-ot akarok venni, pedig szerintem röhögne rajta :)))
2012. okt. 4. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Cronin-nak elég sok orvosregényes könyve van. Ő maga is orvos volt.

Leghíresebb regényei a Réztábla a kapu alatt, Ezt látják a csillagok.

Könnyen lehet azonban, hogy már olvasták, és vagy nem tetszik nekik, vagy nincs idejük, nem szeretnek olvasni

Ady-t meg minden háztartásban megtalálod, azt semmiképpen ne vegyél.

Esetleg készíts inkább te magad valami ajándékot, sokkal személyesebb. Lehet valami díszes, egyedi praktikus dolog is.

2012. okt. 22. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy orvos, nem biztos, hogy irodalomb*zi. Inkább könyvutalványt adj, hogy eldönthesse, mit akar.
2012. okt. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!