Például a Twilight-sagát. Meg a Vámpírnaplókat. Ezeket már megfilmesítették. Amiket lehet, hogy majd a közel jövőben fognak csak, arról nem tudok. Viszont, amit filmesíteniük kéne, arról vannak gondolataim. Sok. Például: Angyali szerelem sorozat, Elizabeth Chandler-től, amit érdemes lenne. Meg még egy halom könyvet. :D Remélem segítettem :)
2012. okt. 3. 10:59
3/17 anonim válasza:
Ja, és még valami. (én vagyok a 2. hozzászóló..)Én is nagyon-de nagyon szeretem a Vörös Pöttyös Könyveket. :D
13/L
2012. okt. 3. 11:00
4/17 anonim válasza:
Amiből már van:
Alkonyat, Új hold ........
A lány és a farkas
Üvöltő szelek
Büszkeség és balitélet
Rómeó és Júlia
Szörnyszivű
Hivj be
Vámpirnaplók-sorozat
Lesz:
Rubinvörös
Lenyűgöző teremtmények
Csontváros
13 okom volt
Borzongás(Shiver)
Kitaszitva(Fallen)
Burok
Rettentő gyönyörűség
Talán:
Wings
2012. okt. 3. 19:02
5/17 anonim válasza:
A Vértestvérekből is van film azt kifelejtettem :)
2012. okt. 3. 19:06
6/17 anonim válasza:
Hát, a fentiektől eltekintve én A lány és a farkas-ról tudok. azt már elkészítették :)
2012. okt. 4. 16:51
7/17 anonim válasza:
amm mi a különbség a között h vkinek megjeleni a neve itt a válaszban vagy nem?
2012. okt. 5. 16:34
8/17 anonim válasza:
A 10-03 19:02-es válaszoló tök jól összegyűjtötte. Egy kivétellel: a Burok nem Vörös pöttyös. Azt az Agavé kiadó adta ki, nem a Könyvmolyképző (aki ugye a Vörös pöttyös könyvek kiadója) :P
A Fallent úgy tudom, hogy csak tervezik megfilmesíteni, és 2013-ra lenne kész. De ha már megvan, akkor kérnék egy linket az egész filmről, vagy valamit, hogy honnan szedhetem le, mert A Fallen a kedvenc vp. könyvem és a film után kutatok, mióta elolvastam. Úgyhogy lééééééégyszives, ha valaki tud ezzel kapcsolatban valami BIZTOSAT az írjon.!!!! Köszönöm.
2012. nov. 6. 18:36
10/17 anonim válasza:
A Fallen megfilmesítését még nem kezdték el.
Az ugyanilyen című minisorozatnak semmi köze sincs a könyvhöz. Kb a cím és az angyalok közösek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!