Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johnna gimiből Arnold?

Essz terr kérdése:

Szent Johnna gimiből Arnold?

Figyelt kérdés

Ki Arnold rajongó és ki nem,indoklást is kérek

köszi :)

2012. szept. 25. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nemis tudom. még az elején bírtam. de kicsit idegesítő volt hogy részben miatta nem tudtak összejönni cortezzel.
2012. nov. 4. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én az elején nagyon megkedveltem, és ez azóta is tart. Örülnék, ha lenne a környezetemben egy Arnold, egyszerűen imponál a természete.
2013. ápr. 29. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy Arnold fan! <3 háát, tudom hogy megbántotta Renit, de nekem kezdettől fogva szimpatikus...és ez még akkor is így maradt, mikor haragudtam rá. Egyszerűen,van a karakterében valami, ami számomra nagyon vonzó. Amikor még Szent Johannás volt, kedvencem volt! ..és azóta is mindig hiányoltam...(és bevallom, az elején nagyon szurkoltam neki,hogy összejöjjön Renivel, és halál komolyan jobban szerettem mint Cortezt :$, bár azóta meg is változott a véleményem, és úgy gondolom, hogy ahogy meglett írva a story, úgy tökéletes.)
2013. máj. 4. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is Arnold rajongó voltam és Cortezt meg nem szerettem, de ezzel csak én vagyok ígyxD
2013. szept. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!