Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johnna gimiből Arnold?

Essz terr kérdése:

Szent Johnna gimiből Arnold?

Figyelt kérdés

Ki Arnold rajongó és ki nem,indoklást is kérek

köszi :)

2012. szept. 25. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Én soha nem voltam Arnold rajongó, de az elején kifejezetten kedveltem. Sőt, még, amikor elment meg is sirattam és reménykedtem, hogy még visszajön egyszer. De az ötödik kötet óta közelebb állok a gyűlölethez, mint bármi máshoz. Nagyon nagyot csalódtam benne. Jó rendben van, hogy féltékeny volt, de, ha tényleg, úgy igazán szerette volna Renit, akkor nem reagált volna ennyire ellenségesen, mikor megtudta, hogy Cortezzel jár. Nem bántotta volna meg ennyiszer Renit és nem vele mondatta volna ki a végszót. Én személy szerint, teljesen egyet értek Renivel, mikor azt mondta Arnoldnak, hogy gyáva. Így visszagondolva, lehet, hogy nem azért volt ilyen kegyetlen, mert nem szerette eléggé, csak félt, hogy nem tudna Renire csak barátként nézni. El akarta felejteni, és ezt csak úgy tehette meg, ha megszakítja vele a kapcsolatot, de félt megtenni és, mikor Renivel beszélt vagy Cortezze, akkor csak a félelem, a gyávaság beszélt belőle. Megpróbálta elrejteni azt, hogy mennyire bántja Reni választása, ezért a bunkó modorával elrejtette azt.

Nem tudom, mit gondolhatott, akkor, mikor Renit bántotta, de az egyszer biztos, hogy okosabban is cselekedhetett volna.

Nekem ez a véleményem Arnoldról. Nem tartozott soha a kedvenceim közé, és már nem is fog...

2012. szept. 25. 14:14
 2/14 A kérdező kommentje:
én is ezen a véleményen vagyok,elején bírtam de amikor megbántotta Renit nagyon megutáltam,az osztálytársaim közül egyikük se bírta az elejétől fogva és muszáj volt megkérdeznem hogy ki van velem egy véleményen,köszi a választ :))
2012. szept. 25. 18:33
 3/14 anonim válasza:
Én is egyetértek veletek, bár nekem már az elején sem volt szimpatikous.soha nem tetszett neki, amikor Reni Ricsiékkel beszélt, vagy hogy egyáltalán jóban voltak, és Cortezről meg mindig rosszat mondott.Ebből is ltszik hogy C.sokkal jobb ember, mert ő beletörődött volna ha R. Arnoldot választja. én tökre örültem, mikor elment, és azután meg közelebb került R. a fiúkhoz.Szerintem Arnold csak útban volt, mert ha ő nincs, akkor tuti hogy R. és C. hamarabb összejönnek.De az igaz hogy akkor semmi érdekes nem lett volna a könyvben:)
2012. szept. 26. 11:53
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Igazából én Arnoldot nagyon bírom mind a humárát mind a világ nézetét. Elképesztő lehet élőben. Ennek elenére a 4.könyv eleje óta azon imátkozom,h fejelje már meg Cortez a szemétségei miatt.
2012. szept. 28. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Dettó :-)
2012. szept. 28. 17:43
 6/14 anonim válasza:
Nekem az első 2 részben nagyon tetszett, nem tudom miért. a következő 2 részben már sokkal bunkóbb volt (persze azt is ki lehetett találni, hogy szerelmes Renibe). Aztán a 6. részben nagyon megutáltam. De ki nem? És amikor Ricsi elmondta a véleményét róla, akkor neki adtam igazat.
2012. szept. 29. 11:22
 7/14 anonim válasza:

Arnoldal én úgy vagyok, hogy egy eléggé okostojás alkat. ><

De eleinte valamennyire kedveltem, de azért sosem kedveltem valahogy a karaktert.

Aztán később rá is jöttem, miért nem kedveltem. Ahogy az elején megmondták a dolgokat úgy is van.

És nem hinném, hogy van olyan, aki Arnold rajongó lenne.

Mellesleg, mikor Renit megbántotta, szívesen találkoztam volna vele, hogy adjak vissza egy kicsit. :D

2012. szept. 29. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon bírom.:/ Mert egész végig Cortez ellen van és a 3-ban amikor játsszák azt a hajósat és azt hazudta ő írta és közben lehet, hogy már összejöhettek volna.Meg azért is, mert a 6-ba megbántotta Renit és egész végig a járásuk ellen van pedig szerintem nagyon jól összeillenek és Cortez nagyon kedves Renivel.
2012. okt. 8. 20:05
 9/14 anonim válasza:
Nekem nem volt vele bajom még az elején, barátnőm ellen is megvédtem, mert ő nagyon nem szerette, viszont már nagyon nem szeretem, mivel ultra bunkó volt.
2012. okt. 13. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Én az elején nagyon kedveltem,de később egyre jobban megutáltam. Cortez tényleg jobb ember,mert ha Reni Arnoldot választja,Cortez biztos,hogy elfogadta volna,viszont Arnold, ugye nem bírja elfogadni a tényt,hogy Reni csak a legjobb barátjának tartotta,senki többnek. És tényleg mindig csak útban volt,mert befolyásolta Renit azzal,hogy olyanokat mondott neki Cortezékről,aminek következtében Reni nem ment oda soha hozzájuk,meg ilyenek. Ha Arnold nem lett volna,szerintem hamarabb összejöhettek volna....
2012. okt. 20. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!