Szent Johnna gimiből Arnold?
Ki Arnold rajongó és ki nem,indoklást is kérek
köszi :)
Én soha nem voltam Arnold rajongó, de az elején kifejezetten kedveltem. Sőt, még, amikor elment meg is sirattam és reménykedtem, hogy még visszajön egyszer. De az ötödik kötet óta közelebb állok a gyűlölethez, mint bármi máshoz. Nagyon nagyot csalódtam benne. Jó rendben van, hogy féltékeny volt, de, ha tényleg, úgy igazán szerette volna Renit, akkor nem reagált volna ennyire ellenségesen, mikor megtudta, hogy Cortezzel jár. Nem bántotta volna meg ennyiszer Renit és nem vele mondatta volna ki a végszót. Én személy szerint, teljesen egyet értek Renivel, mikor azt mondta Arnoldnak, hogy gyáva. Így visszagondolva, lehet, hogy nem azért volt ilyen kegyetlen, mert nem szerette eléggé, csak félt, hogy nem tudna Renire csak barátként nézni. El akarta felejteni, és ezt csak úgy tehette meg, ha megszakítja vele a kapcsolatot, de félt megtenni és, mikor Renivel beszélt vagy Cortezze, akkor csak a félelem, a gyávaság beszélt belőle. Megpróbálta elrejteni azt, hogy mennyire bántja Reni választása, ezért a bunkó modorával elrejtette azt.
Nem tudom, mit gondolhatott, akkor, mikor Renit bántotta, de az egyszer biztos, hogy okosabban is cselekedhetett volna.
Nekem ez a véleményem Arnoldról. Nem tartozott soha a kedvenceim közé, és már nem is fog...
Arnoldal én úgy vagyok, hogy egy eléggé okostojás alkat. ><
De eleinte valamennyire kedveltem, de azért sosem kedveltem valahogy a karaktert.
Aztán később rá is jöttem, miért nem kedveltem. Ahogy az elején megmondták a dolgokat úgy is van.
És nem hinném, hogy van olyan, aki Arnold rajongó lenne.
Mellesleg, mikor Renit megbántotta, szívesen találkoztam volna vele, hogy adjak vissza egy kicsit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!