Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Vörös Pöttyös Könyvek?

A Vörös Pöttyös Könyvek?

Figyelt kérdés
Ti Szeretitek a Vörös Pöttyös Könyveket? És ha igen melyik a kedvencetek? (nekem a kígyók sziszegése)
2012. szept. 24. 17:51
 1/5 Ádám Gréta válasza:
85%
Igeeeen!!! A kedvenceim: Csitt csitt, Crescendo, Fekete bárány, Fehér farkas, Twilight, Fire, Árnyékvilég, Evernight és Evermore trilogia. XD
2012. szept. 24. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Fogjuk rá.

A Tökéletes kémia nagyon tetszett, meg A hullámok hercege is. Mondjuk azt fel nem tudom fogni, hogy miért vörös pöttyös az utóbbi, én biztos nem adnám 12-13 éveseknek.

2012. szept. 24. 20:35
 3/5 essz terr ***** válasza:
a kedvenceim a Harry Potter után a vörös pöttyös könyvek,egy csomó van belőle de a kedvencem a Szurovecz Kitti Gyémántfiú,Borostyánkönny,Fényemberek(ezeket ő írta) Twilight,Csitt csitt,A lány aki tud repülni..ezek a kedvenceim :)
2012. szept. 25. 09:04
 4/5 anonim válasza:

Imádom, tele van velük a polcom:D

Kedvencem: A garabonc, Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Rubintvörös, Zafírkék :)

2012. szept. 27. 22:00
 5/5 Zsófia Tóth válasza:
Én is naygon szeretem őket.A kedvencem az Iron King, de a Lúzerek és bálkirálynők is marha jó!!! <3
2013. ápr. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!