Tudom, hogy ez a százezredik ilyen kérdés, de tudnátok ajánlani jó könyvet? Leírom mit szeretek, mit nem.
Harry Potter 1-7 mindet szeretem.
Éhezők viadala 1-3 tetszett nagyon.
A Bartimaeus trilógia, és a negyedik rész, na az is nagyon jó volt, az is olyan nem tudom lerakni könysorozat volt.
Elolvastam a Percy Jackson és az Olimposziák 1 részét, ami jó volt, csak rövid, és kicsit kiszámítható.
Jane Eyre megint csak nagyon tetszett.
Virágot Argenonnak is nagyon jó könyv szerintem.
A suttogó c. könyv tetszett.
A Bridget Jones naplója nem volt rossz, jókat röhögtem rajta.
A Gyűrűk Urát régen olvastam, de úgy rémlik, néha untam.
Mesemaratont, Vavyan Fable-től, nekem annyira nem jött be.
A halhatatlanok című vörös pöttyes könyvet pedig nem tudtam végigolvasni, mert nagyon nyálas volt.
A Burok c. könyvet, ami megint nem jött be.
Asimov könyveit nem igazán szeretem.
Most olvasom a Battle Royale-t, mert azt olvastam, az is jó nagyon, és máson van a hangsúly, még ha a sztori ugyanaz is. Kicsit durva nekem.
Kb ezek jutottak eszembe. Azért írtam így, hogy könnyebb legyen olvasni. Köszönöm előre is a válaszokat!
Cormac Mccarty - Az út
Ezt se lehet letenni, én egy ültő helyemben olvastam el! Viszont picit nyomasztó, de nagyon jó! A könyvből készült filmet semmiképpen se nézd meg, legalábbis a könyv előtt ne, az sokkal, de sokkal rosszabb, mint a könyv (legalábbis az én fantáziám durvább volt, mint a filmeseké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!