Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudom, hogy ez a százezredik...

Tudom, hogy ez a százezredik ilyen kérdés, de tudnátok ajánlani jó könyvet? Leírom mit szeretek, mit nem.

Figyelt kérdés

Harry Potter 1-7 mindet szeretem.

Éhezők viadala 1-3 tetszett nagyon.

A Bartimaeus trilógia, és a negyedik rész, na az is nagyon jó volt, az is olyan nem tudom lerakni könysorozat volt.

Elolvastam a Percy Jackson és az Olimposziák 1 részét, ami jó volt, csak rövid, és kicsit kiszámítható.

Jane Eyre megint csak nagyon tetszett.

Virágot Argenonnak is nagyon jó könyv szerintem.

A suttogó c. könyv tetszett.

A Bridget Jones naplója nem volt rossz, jókat röhögtem rajta.

A Gyűrűk Urát régen olvastam, de úgy rémlik, néha untam.

Mesemaratont, Vavyan Fable-től, nekem annyira nem jött be.

A halhatatlanok című vörös pöttyes könyvet pedig nem tudtam végigolvasni, mert nagyon nyálas volt.

A Burok c. könyvet, ami megint nem jött be.

Asimov könyveit nem igazán szeretem.

Most olvasom a Battle Royale-t, mert azt olvastam, az is jó nagyon, és máson van a hangsúly, még ha a sztori ugyanaz is. Kicsit durva nekem.

Kb ezek jutottak eszembe. Azért írtam így, hogy könnyebb legyen olvasni. Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. szept. 24. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha A suttogó tetszett, ajánlom a szerző további műveit. Esetleg ha gondolod, olvasd el a Tövismadarakat, szerintem az is nagyon jó könyv. Dickenstől a Kis Dorrit is jó. Robert Merle Francia história sorozata...
2012. szept. 24. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hobbit, Harry Potter folytatása (James Potter - G. Normann Lippert), Tűz és Jég dala (ez 5 könyv: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara, Varjak lakomája, Sárkányok tánca - mind nagyon jó), egész más, de megér egy próbát: Szabó Magda, Wass Albert, Fekete István könyvei.
2012. szept. 24. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Továbbá:

[link]

2012. szept. 24. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Cormac Mccarty - Az út

Ezt se lehet letenni, én egy ültő helyemben olvastam el! Viszont picit nyomasztó, de nagyon jó! A könyvből készült filmet semmiképpen se nézd meg, legalábbis a könyv előtt ne, az sokkal, de sokkal rosszabb, mint a könyv (legalábbis az én fantáziám durvább volt, mint a filmeseké)

2012. szept. 24. 10:54
 5/5 essz terr ***** válasza:
én a vörös pöttyös könyveket ajánlom,onnan is Szurovecz Kitti könyveit,nekem mind megvan és nagyon tetszett,érdemes elolvasni,most az alkonyatot olvasom,ha akarod elolvashatod,olyan alapköny szerűség,nekem tetszett de én mindenevő vagyok,Jane Austin könyveit ajánlom még mert azok pedig zseniálisak :)
2012. szept. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!