Tudnátok ajánlani gitáros könyveket?
Egy olyan könyvet szeretnék olvasni amiből tanulhatok új dolgokat és híres gitárosokról is olvashatok.
Tudnátok ajánlani valamit?
Angolul rengeteget, magyarul alig van valami igazán jó.
Nekem van több mint 60, persze mind angolul.
Viszont az oldalamon elég sokmindent olvashatsz a témában.
Nem tudom milyen szinten vagy, de kezdőként érdemes lehet ezt a könyvet megvenned (vagy letöltened):
A könyv fele elmélet az alapoktól alaprszinten a másik fele gyakorlati + néhány stílusból ízelítő. 1-1 szám tabbal leírva. Persze az elmélet mint írtam csak alapszintű, de egy könyvtől nem kell sokat várni. A zeneelmélet túl nagy téma, ahhoz hogy néhány könyvbe belelehessen zsúfolni, de az alapokat ebből a könyvből megtanulhatod. Természetesen nem kottát, hanem tabot használnak benne.
Ha meg híres gitárosokról akarsz olvasni és 1-2 híresebb riffjüket is meg akarod tanulni, akkor ez lesz a te könyved:
Ez nem oktatókönyv! Ugyan gitárosonként vagy 1-2 tab a híresebb riffjeíről (vagy akkordmenetről, dallamról), de ez inkább csak érdekességként van benne. A könyv 99%-a a gitársosokról szól esetleg híresebb gitárjáról, felszereléséről, de ennyi.
(Torrentről ezt a könyvet is le lehet kapni ingyen....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!