Internetes oldalat keresek, ahol külföldre is lehet könyveket rendelni, Irnátok nekem linkeket?
Nem egészen értem a kérdést. Te vagy külföldön, és olyan magyar honlapokat keresel, ami magyar székhelyről szállít könyveket külföldre? A legtöbb nagy magyar könyvkiadó és könyvrendelős honlap vállalja ezt. Libri, Alexandra, Bookline biztosan, a Líráról is olvastam régebben. A többiek esetében meg kell nézni a szabályzatot, bizonyára van, aki nem vállalja a nemzetközi futárt.
Ha úgy értelmezem a kérdést, hogy elírtad, és külföldről rendelnél bármilyen könyvet Magyarországra, akkor szintén maradjunk a legnagyobbaknál. Amazon szállít. Kissé drága, de nagy az e-book készlete. A legjobb talán a Book Depository, Magyarországra is szállít, ingyenes a szállítás (vagyis nincs külön szállítási díj). Talán kevesebb könyvük van raktáron, mint az Amazonnak. Azt hiszem, ez nagyjából lefedi a "közönséges földi halandó" számára szükséges könyvek listáját, ha speciális szakterületről kell könyv, akkor az már bonyolultabb ügy.
Szia!
Külföldön élek és ide szeretnék rendelni, mert nagyon ritkán megyünk haza , és mindig elfogy az olvasnivalóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!