Tudnátok nekem jó magyar fantasyt? Olyanra gondolok, amit magyar ember írt, nem valami külföldi, akinek valakije magyar volt.
Ami nincs a listán de merem ajánlani,
Jeffrey Stone Az Éj trilógiája és A Hajnal Trilógiája című könyveket ez nem Worluk hanem Cherubion világában játszódik de szintén zseniális művek.Még annyit hogy a harcok összecsapások leírása brutális az előzőekben leírt könyvekben is néha a címek nem tükrözik de véresen komolyak és kevés végződik happy end-el.
Elolvastam Nemes Istvántól az Éj Trilgóját! Be kell valljam eleinte nem nagyon tetszett, mert nem értettem mit keresnek egy fantasyba helikopterek :D
De aztán ahogy folyamatosan magával ragadott a könyv ez már egyáltalán nem zavart, és a végére már teljesen eggyé váltam a főhőssel, annyira magával ragadott a sztori! Egyszerűen lenyűgöző nem is értem, hogy lehet így ötvözni a Sci-Fit és a fantasyt... :D
Tudnátok még Cherubionról szóló könyveket ajánlani ha van egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!