Miért így ért véget a Darren Shan?
úristen,mintha csak magamat hallanám... :)
örülök,h más is ebben a cipőben jár :)))))
Nekem tetszett a vége, a könyvbeli Darrent sosem csíptem igazán... XD Lartent én is megsirattam, de én főleg azért akadtam ki, mert nem a könyvből tudtam meg, hanem egy rajongói oldalon olvastam... :S
Speciel nekem a Démonvilág jobban tetszik, mint a Vámpír Könyvek, de mindkettő nagyon jó.
Én éjjel fejeztem be az utolsó kötetet. Nem tudom ... nekem nem tetszett a vége. Addig volt jó, hogy Darren megöleti magát, még elment a közjáték is a Lelkek tavában, de ez a törpe személyes dolog. Hát ... csalódást okozott. Én valami olyanra számítottam, hogy Darren életben marad, és dacol Tinyval bebizonyítva, hogy a jóslat nem igaz, és nem válik az Árnyak Urává. Hatalmas űr maradt bennem keserűséggel együtt, mert ez így nem volt az igazi.
Lartent én is megsirattam. Mikor meghalt, üvölteni akartam, hogy nem, ez nem lehet. Amennyire utáltam az elején, annyira a szívemhez nőtt. :) Nagyon hiányzott a további kötetekben.
nekem is tetszik a befejezése, így végül is happy end lett, mert megmentette "saját magát" attól, ami történt vele... fura így leírni... :D
az első hozzászólóval egyetértek; mikor olvastam a könyvet, Larten halála annyira megrázott, hogy legalább egy-másfél órán keresztül sírtam, mert arra nem voltam felkészülve... Darrennek pedig Mr Tiny előre megmondta, hogy egy napon belül meghal, így abba már beletörődtem, és nem sírtam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!