Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért így ért véget a Darren...

Miért így ért véget a Darren Shan?

Figyelt kérdés
Tök szerettem, már ott legszívesebben abbahagytam volna, amikor meghalt Larten...de végigolvastam. Nagyon jó, de...nem lehetett volna egy kicsit jobb Happy End?
2009. aug. 1. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

úristen,mintha csak magamat hallanám... :)

örülök,h más is ebben a cipőben jár :)))))

2010. aug. 13. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett a vége, a könyvbeli Darrent sosem csíptem igazán... XD Lartent én is megsirattam, de én főleg azért akadtam ki, mert nem a könyvből tudtam meg, hanem egy rajongói oldalon olvastam... :S

Speciel nekem a Démonvilág jobban tetszik, mint a Vámpír Könyvek, de mindkettő nagyon jó.

2011. máj. 1. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Én éjjel fejeztem be az utolsó kötetet. Nem tudom ... nekem nem tetszett a vége. Addig volt jó, hogy Darren megöleti magát, még elment a közjáték is a Lelkek tavában, de ez a törpe személyes dolog. Hát ... csalódást okozott. Én valami olyanra számítottam, hogy Darren életben marad, és dacol Tinyval bebizonyítva, hogy a jóslat nem igaz, és nem válik az Árnyak Urává. Hatalmas űr maradt bennem keserűséggel együtt, mert ez így nem volt az igazi.

Lartent én is megsirattam. Mikor meghalt, üvölteni akartam, hogy nem, ez nem lehet. Amennyire utáltam az elején, annyira a szívemhez nőtt. :) Nagyon hiányzott a további kötetekben.

2011. júl. 25. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem is tetszik a befejezése, így végül is happy end lett, mert megmentette "saját magát" attól, ami történt vele... fura így leírni... :D

az első hozzászólóval egyetértek; mikor olvastam a könyvet, Larten halála annyira megrázott, hogy legalább egy-másfél órán keresztül sírtam, mert arra nem voltam felkészülve... Darrennek pedig Mr Tiny előre megmondta, hogy egy napon belül meghal, így abba már beletörődtem, és nem sírtam. :P

2011. aug. 8. 19:04
 15/15 anonim válasza:
Most fejeztem be a vámpír regényt. Larten-t én is nagyon meg sirattam, főleg azért mert írta hogy jött Mika meg minden jó lett, és akkor nem így volt :(( a többi könyvből is nagyon hiányzott. A befejezésen kiakadtam. Valóban így kerek a történet, de valójában így "nem történik meg". Vagy nem is tudom hogy fogalmazzak... de Darrent nem sirattam meg. Ő nem nőtt annyira a szívemhez mint Mr. Crapsley..
2011. szept. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!