Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért így ért véget a Darren...

Miért így ért véget a Darren Shan?

Figyelt kérdés
Tök szerettem, már ott legszívesebben abbahagytam volna, amikor meghalt Larten...de végigolvastam. Nagyon jó, de...nem lehetett volna egy kicsit jobb Happy End?
2009. aug. 1. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem profi a befejezés, és nem is annyira szomorú. Lartent az ember jobban megsiratja, mint Darrent! És így lett kerek, hogy miért az az író neve, mint a főszereplőé, meg minden. Szerintem jó volt. Amenyire a Démonvilág gyenge... az első pár elment, de ezek a legújabbak förtelmesek!
2009. aug. 1. 19:10
 2/15 A kérdező kommentje:
ugye? a démonos sorozat annyira...furcsa és más volt. A Darrenes TÖKÉLETES, csak...Larten...hüpp-hüpp. Jó, oké, a vége tényleg olyan, amire az ember nem számít. Csak maga az érzés olyan furcsa. Vagy csak én érzem így? Mintha egy űrt hagyott volna maga után. :D hát, tud valamit az író, mármint Darren.
2009. aug. 2. 19:05
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem tetszett a befejezés xD Mondjuk utána napokig olyan bamba állapotban voltam :D És szerintem a démonos könyvek még jobbak is mint a vámpírosak XDDDD
2009. szept. 24. 14:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejött a befejezés :) mondjuk nálam is ez a "bamba" állapot volt.:D de ez így jó :D igen amikor Larten meghalt én is egy ideig csak ezt emésztettem :P de nekem így tetszik :) most olvasom a démon könyveket, úgyhogy nem tudnám megmondani melyik a jobb de az biztos, hogy ezt érdemes volt elolvasni.:)
2009. dec. 30. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit furcsa volt a befejezése,de ha jobban belegondolunk,így volt talán a legésszerűbb.Bár lehetett volna happy end,mikor megöli Steve-t,diadalittasan visszatér,a vérszipolyok és vámpírok visszatérnek régi szövetségükhöz...

A Démonvilág nekem is csak eleinte tetszett,kb. az 5.részig,de ezt a mostani részt (Farkassziget) végigszenvedtem,tényleg nem jó már.Kár,pedig Darren jó író amúgy.

És azt is hallottam,hogy álltólag elkészít egy olyan könyvet,ami Mr.Crepsley fiatalkoráról fog szólni...Az tuti,ha megírja,én elolvasom:)

2010. jan. 11. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett a befejezés, elvarrta a szálakat, bár azt az időutazásos dolgot nem igazán vágtam, de ettől még úgy volt jó,ahogy megírta:D

Ami a démonkönyveket illeti:zseniális és hátborzongató lett. Direkte nem is olvastam éjszaka (kezdetben), mert már az első résznél tudtam, hogy összef'snám magam (alapból is paranoiás vagyok egy kicsit), de aztán úgy belemerültem, hogy az utolsó pár könyvet éjszakába nyúlóan olvasni kellett!(meg is lett a böjtje, egy-két durvább rémálom képében :D ) Úgyhogy, összegezve, ütős volt, és a förtelem szerves része a regénynek ;)

2010. jan. 16. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Darren Shan nem épp a happy endjeiről híres. A Démonvilág sorozatban is ezt hangoztatja, és mivel a könyvei nagyon közel állnak az élethez, sajnos bizony vannak benne ilyesmik... pl. hogy Darren meghal, hát igen, nem túl szép befejezés.

Lartennél én először sírtam, aztán nevettem (mert hú jönnek Mikáék), aztán megint sírtam (mert ahjj mégsem jönnek).

2010. jan. 22. 22:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, most én is ilyen bamba vagyok. Most fejeztem be, de igazából jó ez a vég. Pont mint a Narnia esetében, hogy ne lehessen folytatni. Szerintem Lartent mindenki megsiratja, én is.
2010. márc. 29. 01:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a tökéletes vég. Lartent én is borzalmasan megsirattam majdnem, hogy még a következő kötetet is átsírtam. Ráadásul ez a vég iszonyat jól kitalált. Hisz az életben sem minden happy end. És én pont ezért szeretem Darren Shant. Egyszer elkezdtem ismerősömnek letömöríteni a sztorit. Hát nem sikerült, fél óra volt a legkevesebb információval és még így is sok mindent kihagytam. Iszonyat jó ki van találva.
2010. máj. 9. 11:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A vége tetszett... Habár kicsit elállt a lélegzetem, amikor törpe személyt csinált belőle, és utána megváltoztatta a múltat és ezzel a jövőt is... De jó volt, és utána úgy folytatom magamban a történetet, ahogy akarom. úgy képzelem el a folytatást, ahogy nekem tetszik...

Larten halála nagyon hirtelen ért... Már majdnem sírtam, mikor írta, hogy elengedte Steve-t és leesett. Utána nagyon megörültem, mikor írta, hogy Mika és a vámpírok jöttek, Mika megmentette Mr. Crepsley-t és minden happy... Aztán a következő fejezet azzal kezdődött: "nem így volt." És zokogni kezdtem! Nem tudom, miért viselt meg ennyire... De egészen a sorozat végéig ezen rágódtam.. Darrent nem sirattam meg ennyire... Szerintem fantasztikus sorozat, Darren Shan remek író! :) csak lehetne kicsit "pozitívabb" az élettel szemben, legalábbis a könyveiben. :D

2010. aug. 12. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!