Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történik, ha nem veszem át...

Mi történik, ha nem veszem át a leszállított könyvet?

Figyelt kérdés
Rendeltem a Libritől egy könyvet Pickpack pontban történő átvétellel, de időközben kiderült, hogy erre most nincs pénzem mégse :S Ma (09.18.) értesítettek, hogy megérkezett a könyv, vasárnap zárásig átvehetem.
2012. szept. 18. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Netes rendelésnél van nyolc napos elállási lehetőség, erről nézd meg alaposabban a Libri oldalát (valahol a szállítás vagy a rendelés segítségében biztosan leírják). Ha csak egyszerűen nem veszed át egy szó nélkül, akkor a raktározás díját is ki kell fizetned.

"A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. "

Ez az Üzletszabályzatukból részlet, szóval megteheted, hogy elállsz a vételtől. Visszakapod a pénzt (mínusz szállítás, de Pick Pack Pontnál az nulla). De fölötte ott van, hogy díjmentesen megfelelő árértékben cserélhetsz is, ha nem tetszik. Nem nyomdahibásat is.

"Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt könyv, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti bármelyik üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. A könyv árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!"

2012. szept. 18. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Libri Üzletszabályzat: [link]

"Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Libri elengedett a házhoz szállításkor."

2 szállítási díj annyiba kerül, mint maga a könyv. Tehát kerítek pénzt és kifizetem a könyvet.

2012. szept. 19. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! *zöldkéz
2012. szept. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!