Rendelési tapasztalatok az amazon.com-ról?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan zajlik ez az egész.. Olyan mint egy magyar pl. könyváruházból rendelni? Van valami kikötés arra, hogy utalással kell fizetni? Mennyi a postaköltség? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert szeretnék egy könyvet rendelni, de elég fiatal vagyok és egy rokonom sem túl tájékozott ebben a témában.
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Bennem is hasonló kérdés fogalmazódott meg nemrég, csak nem írtam ki. Én viszont egy egész könyvsorozatot néztem ki magamnak, ami több mint 200 euro, és arra, ha jól tudom, már kellene vámot fizetnem :S
De te ha csak egy könyvet rendelsz, arra nem kell, és máshol is olvastam már, hogy rendesen megy minden, mint itthon, csak itt muszáj előre fizetni átutalással.
Köszi a válaszokat! :)
Azt esetleg nem tudjátok, hogy pl. OTP folyószámláról lehet-e utalni?
Igen, olvastam, de nem igazán értem. Mármint, az amazon.com-on azt írják, hogy elfogadják "payment from your checking account" (ez ha jól fordítottam le, akkor fizetés folyószámláról-t jelent), de nem fogadják el "international wire transfers" (vagyis nemzetközi banki átutalást)
Nem vagyok valami profi az ilyesmiben, mivel még csak 16 éves vagyok, de én ezt úgy értelmeztem, hogy a kettő kizárja egymást... Szóljatok, ha ez butaság... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!