Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Golding- A...

Mi a véleményetek Golding- A Legyek Ura c. könyvről?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, igaz nagyon lesokkolt. több dologból is, azután megnéztem filmben, az is hasonlóan jó szerintem mint a könyv.
2012. szept. 9. 15:13
 1/8 anonim válasza:
Én a filmen és a könyvön is bealudtam
2012. szept. 9. 15:18
 2/8 anonim válasza:
blöaaaaaaaa
2012. szept. 9. 15:48
 3/8 chrishu ***** válasza:

Uncsi szerintem...

Bár a vége(amikor megkajálják egymást) egész jó

2012. szept. 9. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Igaz már rég olvastam, de nagyon tetszett!! :)
2012. szept. 9. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Az egyetlen kötelező volt, ami tetszett és magamtól elolvastam újra. A többi kötelezőt nagyon nem szerettem, de ez betalált. Elég sokkoló könyv, erős társadalomkritikát fogalmaz meg. A film is jó szerintem, de azért a könyv visz mindent.
2012. szept. 9. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Elég sokkoló könyv, de szerintem izgi volt, az egyetlen kötelező, ami eddig lekötött, nagyon tetszett. (7.o)
2012. szept. 10. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
nekem is tetszett.. nagyon filmben is meg könyben is.. engem nagyon lesokkolt.. főleg amikor 'Röfit' megölik. akkor nagyon kiakadtam.:S utána alig birtam magam összeszedni:)
2012. szept. 15. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet engem megköveznek itt egy páran, de nekem nem tetszett sem a film sem a könyv. Egyszerűen nem érintett meg, ahogyan szerettem volna. Időközben rádöbbentem miért nem. Azért nem, mert ahhoz képest, hogy repülőgép szerencsétlenség érte őket és lezuhantak egy tök idegen sziget kellős közepére, annak ellenére nem voltak egyáltalán megrémülve. Sokkal ijedtebbnek kellett volna lenniük, gyámoltalanabbnak mutatni őket, hiszen tizenéves kisgyerekekről van szó. Továbbá ez a túlzott komolyság sem tetszett, hogy egyből társadalmi rendet akartak kialakítani. Egyszerűen nem gyerekesen viselkedtek. De a végén a zene nagyon tetszik, a magyar szinkronosnál. Ki tudja, hogy ki énekli azt a dalt?
2014. febr. 4. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!