Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan könyveket írni...

Tudnátok olyan könyveket írni ami főként farkasemberek de inkább vérfarkasokról szól?

Figyelt kérdés
Nem ilyen akció nagyon túl csicsázott már ezerszer halottunk vagy nagyon béna sztorisat keresek hanem misztikusat és elgondolkodtatót, Félelmeteseket.

2012. szept. 8. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Andrea Cremer: 1. A keresők

2. A döntés

3. Az őrzők

Sztem jó könyvek (kicsit elgondolkodtató is) :) azt nem tudom h félelmetesek-e mert én is most kezdtem olvasni, de ajánlom mindenkinek, akik szeretik az ilyen fantasy könyveket :D

2012. szept. 10. 15:35
 2/4 saku312 válasza:

Nekem ezeket ajánlották még régebben:

Az utolsó vérfarkas Glen Duncan

Átölel az éjszaka Karen Chance

2012. szept. 10. 18:03
 3/4 Detti97 válasza:
Hát talán még a Shiver :)
2012. szept. 11. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Andrea Cremer: A keresők c. könyve vérfarkasokról szól, de felnőtt férfi fejjel olyan mint az Alkonyt filmek, a könyv negyede arról szól hogy a főhősnő mennyire be van gerjedve 2 srácra. Aki komoly izgalmas horrort akar inkább NE ezt válassza.
2015. nov. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!