Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvkiadás kevés példányban?

Könyvkiadás kevés példányban?

Figyelt kérdés
Befejeztem a regényemet, de a nem szeretném még ezt kiadatni, viszont jó lenne, ha meglenne könyvben. Nem olyan nagy mennyiségben, maximum két-három példányban, hogy forgathassam, odaadjam, vagy valami. Borító van, helyesírás kijavítva, gondolom a tördelést nem is tudnám rendesen megcsinálni. Wordben 350 A4-es oldal, de A5-ösben szeretném, lehetőleg puhakötéssel. Mennyi lenne? Egyáltalán csinálnak ilyesmit?
2012. szept. 5. 18:49
 1/5 chrishu ***** válasza:

Csinálnak magánkiadást ami nem olcsó mulatság

Viszont ha átnézted a hibákat meg minden akkor nem kell ellenőriztetni

2012. szept. 5. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az átnézést rendesen megcsináltam, de a legtöbb honlapon csak a nagy példányszámokról beszélnek, amolyan 100+-asokról. Most álljak oda, hogy "Kézcsók! Két példányt legyen szíves."? Nem igazán vagyok tájékozott ilyen témakörben, így azt sem tudom, hogy ennyivel szóba állnak-e velem egyáltalán. Úgy saccoltam, hogyha mindent én viszek, csak a tördelés és a nyomtatás marad rájuk, akkor nem lesz olyan horror árú, de akkor még így is?
2012. szept. 5. 19:11
 3/5 chrishu ***** válasza:
Érdeklődj bátran! Hívd föl őket telefonon! Semit nem veszíthetsz, max elküldenek de majd próbálkozol másik kiadónál
2012. szept. 5. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem érdeklődj olyan helyeken,ahol diplomamunkákat szoktak bekötni. Nekem nincs diplomám,így nem tudom mi ennek a menete,de hirtelen ez jutott eszembe,hátha ott is megcsinálnák.

2012. szept. 6. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan összekeverik a könyvkiadást és a könyvnyomtatást. Az, ha magadnak szeretnél néhány példányt kinyomtatni, az még nem kiadás, az csak nyomtatás, akkor egy nyomdához kell fordulnod. Praktikusan digitális nyomdához vagy egy jobb másolószalonhoz (ahol van könyvkötőgép), és ők néhány darabot is kinyomtatnak elfogadható áron.
2012. okt. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!