Milyen könyveket ajánlotok?
12 éves vagyok,de..na ezt hogy mondjam,úgy hogy ne tűnjek nagyképűnek?Szóval szellemileg sokkal idősebb vagyok a koromnál:)
Tehát ne Eric Kastner(tudom,hogy 'umlaut',de nincs a billentyűzeten:ss),és ehhez hasonló kis regényeket ajánljatok..hanem aminek mondanivalója,lényege is van.:)
Köszönöm előre is:)
ne ajánljatok* huppsz:s
Tehát ne Eric Castner féléket ajánljatok:DDD
off:
Alt Gr + a = ä
Alt Gr + e = Ä
Ajánlom a Móra Kiadó TABU-könyveit. Nehéz témákat dolgoznak fel, de szerintem a te korodban már jól jön, ha olvas róla az ember.
Ezen kívül:
Kate McCaffrey: Behálózva
Lois Lowry: Az emlékek őre
George Orwell: Állatfarm
Delphine de Vigan: No és én
William Golding: A Legyek Ura
Charles Dickens: Karácsonyi ének
Julie Bertagna: Exodus 2100
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Jó olvasást! :)
Jane Austen: Büszkeség és balítélet, Mansfield park
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Agatha Christie könyvek
Én is 12 éves vagyok. Hát főleg pizzaregényeket olvasok. ^^
De mai nyáron kiolvastam eléggé sok könyvet. Köztük a:
Jeanne J, Norweb - A tiltott ajtó
Obert Skye - Leven és az álnok árnyak
Emily the Strange - Elveszett emlékek
Malorie Blackman - Rémálom a vonaton (picit horroros de szerintem nem ijesztő)
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi 1-7-ig (nagyon jó könyv sorozat, imádom. Most olvasom a 7-et, hamarosan a 8 is megjelenik)
G. Szabó Judit - Megérjük a pénzünket (ez nem mai könyv, de sokat nevettem rajta)
Szabó Magda - Abigél (nagyon szerettem, de ezt régebben olvastam)
Martin Howard - Egy rosszcsont kutya naplója 1, 2 (régebbi, de ezt még jó sokszor elolvasnám)
J. K. Rowling - Harry Potter könyv sorozat (ha esetleg, valami nagyon nagy véletlen folytán nem olvastad. Nekem nagyon tetszett.
S még rengeteg könyvet tudnék ajánlani. Ha érdekel nyugodtan üzenj. Talán te is tudnál nekem is ajánlani valamit, mert én is mindjárt megint könyv krízisbe leszek. :D
Utolsó,írok üzenetet,mert van vagy 2 hónapra 'be vagyok táblázva' könyvügyileg,elehet,hogy tudok segíteni:DD
A szent johannának énis nagy rajongója vagyok:DDD
A Harry Potter,pedig nem az én műfajom.Az első részt már kiolvastam,de nem az én világom:ss
Majd várom az üzit. ^^ Remélem volt benne olyan is amit nem olvastál.
Hát én nagyon nagy fantasy rajongó vagyok. ^^ Négyszer olvastam ki az egész HP sorozatot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!