Elárulná valaki, hogy mi van Legolas és Aragorn között?
(gyűrűk ura)elég érdekes képet találtam....hm...szóval elárulná valaki, hogy mi van Legolas és Aragorn között?
Most komolyan kérdezem!
Ha ezen kiakadtál, akkor még nem volt szerencséd Frodó/Samu/Gollam szerelmi hármasokhoz. (Mondjuk a sors engem is megkímélt ettől, az említett történetet szerencsére eltávolították a netről. De egy rövid leírást láttam.)
Az ilyen "slash" viccek igen népszerűek, ne botránkozz meg rajta, hanem hagyd a nyálcsorgató perverz fantáziájúakra. És a saját érdekedben ne keress több képet, még rákattansz. :D
Az utolag irt 3 kep kozul:
1.: ugyanilyet lattam csak Harty es Draco fejjel szal az kamu.
2.: rajz
3.: fura :D
Egyebkent ha megvan a bovitett kiadas ott nezd meg a harmadik extrait, es abban van a Samu eskuvojenel, jogy a forgatason Viggo lesmarolta Billyt (aragorn Pippint) a forgatas alatt. Es az utana levo interjuban azt mondta Billy, hogy a Gyuru szovetsegebol meg rajta kivul 5 taggal smarolt. Wait a minute. De az csupa ferfi!! Na tessek megnezni.
ez egy fótóbontás!
Legolasz és Aragorn jó barátok?de semmi több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!