Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudnám már letenni a...

Hogyan tudnám már letenni a Harry Pottert?

Figyelt kérdés

Állandóan azt olvasom már 2 éve, nagyon tetszik, de ha nem olvasom egy darabig, akkor nem tudok mit kezdeni magammal, a barátaim ajánlottak hasonlókat, de én csak ezt tudom olvasni folyton. Mit tudnék tenni?

13 éves Lány

2009. júl. 27. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 éve nem tudom letenni :D nem is kell!

De ha gondolod, hasonló témájú könyveket is olvashatsz, amik szintén a fantasy kategóriába esnek. Itt gondolok Darren Shanre meg ilyenekre. Én a Darennel váltottam, különben minden héten Harryt olvasnám :D de nem kell váltanod, senki sem kényszerít rá, tedd azt, amit szeretnél :)

am 18 éves vok, és még mindig HP-t olvasok, meg ilyeneket :D

2009. júl. 27. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele egy darabig, aztán olvasni kezdtem Darren Shan vámpírkönyveit. Kb. egy hónap alatt végeztem mind a 12 könyvvel suli mellett. Közben pedig arra is rájöttem, hogy nagyon sok jó könyv van, jobbak is, mint a HP, vagy a DS regények. Most fejeztem be Daniel Keyes Az ötödik Sally című könyvét, ha érdekel a pszichológia, neked is ajánlom, a Szép álmokat, Billy! - vel együtt. Egyébként, ha szereted a HP-t, akkor olvashatnál/írhatnál fanfictionöket. Ebben az a jó, hogy a karakterek már megvannak Rowling néni jóvoltából, tehát csak bele kell helyezni őket egy bizonyos szituációba. Jó szórakozást! :)
2009. júl. 27. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:

12:13 vok: a fanficek tényleg jók :) Darren meg egyszerűen tuti :D kár,hogy szerintem a démonos sorozata nem sikerült jól :(

Na mindegy, ez nem chat. :D

Ne hagyd abba a HP olvasást:)

2009. júl. 27. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvass sok mást mellé. Ártani nem fog. Megtalálod hamar a pótlékot, s hozzá néha olvass pár fejezet HP-t.

Chrestomanci krónikák

Darren Shan vámpírkönyvek

D.S. Démonkönyvek

Libabőr sorozat

Laura sorozat (Laura és Aventerra)

2009. júl. 28. 11:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Majd kipróbálom ezeket a könyveket!
2009. júl. 28. 11:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a harry potter könyvek téleg nagyon jók...
2009. júl. 28. 16:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne izgulj én 24 évesen olvasok és nézek filmen HP-t:) Bolondulok érte:)

De van olyan ismerősöm aki 45 körül is mindet olvasta:)

2009. aug. 2. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is imádom a HP könyveket. Kérdem én, minek kell letenni őket? Ha mást is akarsz olvasni, úgyis fogsz:D

A többiek itt mindenféle, számomra ismeretlen könyveket ajánlottak, biztos jók azok is( mahd utánna nézek:D). Én tudnám még ajánlani Böszörményi Gyula Gergő sorozatát. Nekem nagyon bejött. Az első részét 11 évesen kaptam, és meg is rettentem tőle, mert szörnyen vastag, és nem tartottam igazán érdekesnek sem... Aztán elővettem 14 éves fejjel, és nem tudtam letenni... Azóta már minden részét elolvastam, mosz azt váltogatom a HP-vel. Számomra a témája is érdekes volt, szó szerint az álmok viláágába röpít el( tényleg a szó szoros értelmében:D)!

2009. szept. 12. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok vele...az osztálytársaim egyfolytában kérdezgetik, h "nem unod még a HP-t?" És én mindig elmondom, h nem, mert egyszerűen megunhatatlanXD Ha akarsz mást is olvasni, olvass, ha nem, nem. Csak te döntöd el

egy másik 13 éves lány xD

2009. okt. 27. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok vele...az osztálytársaim egyfolytában kérdezgetik, h "nem unod még a HP-t?" És én mindig elmondom, h nem, mert egyszerűen megunhatatlanXD Ha akarsz mást is olvasni, olvass, ha nem, nem. Csak te döntöd el

egy másik 13 éves lány xD

Tudom hogy ezt az előző írta de nekem dettó ugyanez:13 éves lány és nem tudja letenni...XD

2010. júl. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!