Szent Johanna Gimi 7. Kinek, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Bevallom nem vártam sokat, mert éna 6-ost kicsit untam, és csalódás is volt.Eddig a 3-as és az 5-ös volt a kedvenc ,de szerintem ,ez most jobb lett,mint az eddigi 6 együtt véve.
Végre érezni, hogy nem 12 éves hülye gyerekek ,hanem félig felnőttek. Cortez változatlanul imádnivaló, és végre voltak meglepetések is.Imádom ezt a könyvsorozatot pedig elmúltam 20 és még több is.Ti,hogy látjátok?
2012. aug. 29. 15:29
11/12 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszett sőtt imádtam és tűkön ülve várom a 8.rész csak az a baj hogy már a 8.kal vége :(
12/12 anonim válasza:
Valaki nem tudja nekem elküldeni a 6.és a 7.részt? Pdf formában, vagy szkenner..bármi.. külföldön élek,ezért nem tudom megvenni..online pedig csak az 1-5 részeket találtam,már mindet elolvastam,és őszintén kicsit szomorú vagyok,mert nem tudom mi a folytatás..:) Annyira várom a 6 és a 7. részt..hogy áááh:) elmondhatatlanul.Szóval ha valaki SOS-ben tudna nekem segíteni...nagyon megköszönném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!