Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki a kedvenc Harry Potter...

Ki a kedvenc Harry Potter szereplötök, és kit utáltok? Miért?

Figyelt kérdés
Amúgy csak én vagyok úgy, hogyha egy könyvet vagy filmet nézek (Harry Pottereset) akkor elfog a Harry Potter-hangulat, és a könyvek illata jut eszembe? :D

#Harry Potter #szereplö.
2012. aug. 27. 22:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc: Piton, Fred, George és Draco

Anti-kedvenc: Lucius Malfoy, Greyback, Caramel

Nem vagy egyedül, engem is mindig elfog az a "Harry Potter-feeling".

2014. ápr. 22. 19:47
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, és kihagytam. James Potter-t valamiért sosem kedveltem. Fura, mert egyáltalán nem negatív szereplő, de mégis ellenszenves nekem.
2014. ápr. 22. 19:50
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencek: Piton, Sirius, Dobby

Akit nem kedveltem: Dumbledore - mert engem dühít, hogy nem mondta el Harrynek a halála előtt azt, hogy ő egy horcrux. Fájt volna ez neki? Miért nem lehet igazat mondani szerencsétlen gyereknek? Nem mellesleg szerintem Pitonnal is jól kitolt.

Umbridge - Fhu, a rózsaszín habos babos nénike. Bah!

2014. júl. 1. 12:51
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

A könyvek alapján a legtöbb szereplőt így vagy úgy meg tudom érteni, még ha gonoszok is (pl. Voldemortot soha senki nem szerette, Malfoyék simán csak gyávák stb.). Aki viszont öncélúan aláz meg másokat, az kifejezetten ellenszenves:

- James Potter (ő a legmenőbb srác az egész iskolában, mégsincs jobb programja, mint hogy Pitont szívatja),

- Umbridge (az 5. részben még akár igaza is lehetett volna, de az utolsó kötetben csak hatalmaskodni akar),

- Piton (Harryvel az apja miatt igazságtalan (bár tanárember ilyat sem tehet), viszont amit Hermionéval vagy Neville-lel művel, azt semmi nem menti).

A többi szereplő többnyire rokonszenves, közülük talán Neville áll hozzám a legközelebb.

A filmeket nem mind láttam, úgyhogy a színészekről nem tudok mit mondani.

2014. dec. 11. 16:43
 35/37 anonim ***** válasza:
32%

Kedvenceim:Természetesen Piton,nekem már az elején is bejött a szigorú tanár stílusa,a vallomás után pedig,ha tudtam még jobban,akkor még jobban szerettem,szerintem ő az egyik legjobb karakter.

McGalagony:Tetszett az ő stílusa is,hogy mindig tudott kedves vagy épp szigorú lenni.A beszólásai,mint Pitonnak fergetegesek voltak és ahogy Umbridget kioktatta,hát szakadtam a röhögéstől.

Kedvelzem még Siriust is.

Akiket még szeretek:Dumbledore(az elején,akárki akármit mond erről az utolsó részben mondott szavakat nem bocsátom meg neki,de az elején nagyon bírtam a bölcs igazgatót)

Hermione az okos és végére már lázadó lány;Lucius Malfoy karaktere is bejött;Umbridget sokan nem szeretik,de a megszólalásai,a pofátlansága...(bár a filmben korántsem volt olyan gonosz,mint a könyvben);Flitwick;Dobby

Akiket nem szeretek:Voldemort(ahogy kinéz és az,hogy tulajdonképpen mért harcol az nekem nem jött át)

Bellatrix(idegbeteg,őrült nő);Lockhart(annyira béna volt,hogy azt elmondani nem lehet;Cornelius(korrupt,tudatlan,idióta politikus,úgy néz ki,mint Soros:D);Ron(nem értem őt,haszontalan szereplő);Trawlenay(annyira nem tudott tanítani,ő meg a jövendölései...);Neville;Hagrid;Cho(mért bőg mindig??biztos a nagy Diggory miatt...)

kicsit hosszú lett:D:D

2018. jan. 31. 21:43
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenceim : Hermione és Luna

Nem a kedvecrim, de szeretem /kedvelem őket : Ron, James, Sirius, Lupin, Piton, Neville

Nem kedvelem : Draco, Lucius,Bellatrix

Legútáltabb : Umbridge

2020. dec. 21. 22:28
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc: Harry, Sirius, Hermione

Utált: Umbridge, Piton, Voldy, Lockhart, Mógus

2022. jan. 9. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!