Ki a kedvenc Harry Potter szereplötök, és kit utáltok? Miért?
Köszi a válaszokat! :)
Én szeretem: Fred-George, Tonks, Sirius, Oliver Wood, Neville, Ron, de érdekes módon Dracót is szeretem, pedig nem kéne :D
Utálom: Umbridget, Voldemortot, Gilderoy Lockhartot (az a neve a 2. könyvben a Sötét varázslatok kivédése tanárnak) Scrimgeour, Greyback.
Amúgy mint karaktert utálom Bellatrixot és Luciust, de annyira jók a színészeik, hogy megkedveltem öket.
Szeretem:
,-Piton/ő a kedvencem/,
-Ron,
-Hermione, -
Fred és George
Nem szeretem:
-Draco/gyáva bábja csak Voldemortnak/
-Umbridge
kedvenc: Ron, Harry, Dumbledore, Fred, George, Hagrid, Arthur, Molly, Mordon, Voldemort
akit nem bírok: Draco, Bellatrix, Lucius, Féregfark, Umbridge, Percy
Kedvenc: Piton, Lupin, Sirius, Luna, Hermione, Harry, de ő csak a végére
Nem kedvenc, de kedvelem: Draco (a végére megsajnáltam), Rémszem, Thonks
Akit utálok: Umridge, Bellatrix, Greyback
Asszem ennyi. Egyébként érdekes, hogy sokan nem is írták a kedvencek közé Harryt.
Kedvenceim: Voldemort, Bellatrix, Draco, Piton, plusz az összes halálfaló-bár ők nem a kedvenceim, de én inkább gonosz párti vagyok :)
Akiket utálok: Harry (megöli az elsőszámú kedvencemet), Molly Weasley (megöli a másodikszámú kedvencemet):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!