Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy is volt ez?

Hogy is volt ez?

Figyelt kérdés
Ugye az egyik horcrux Harry volt, és az összes horcruxot el kellett pusztítani, hogy Voldemort meghaljon. Akkor a Harryben lévő horcrux végülis hogyan pusztult el?

2012. aug. 26. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Amikor Voldemort "megölte" Harry-t akkor azzal elpusztult a horcrux.
2012. aug. 26. 17:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor amikor Harry a Cring's Cross ra került és beszélgetett Dumbledoreal?
2012. aug. 26. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, de azt úgymond csak képzelte, ahogy a tudatalattija összerakta a dolgokat.
2012. aug. 26. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:

igen igen

akkor már értem köszi

2012. aug. 26. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, hogy ezt most hozzád írom, de te voltál az utolső ilyen...

Szerintem a hp-kérdéseknek az 50 százaléka Voldemort, Harry és a horcruxok háromszögéről szól. Előtted már vagy 80-an feltettek ilyenfajta kérdést, sőt -meg merem kockásztatni- talán ugyan ezt, és mind kapott rá választ.

Valaki ilyen lusta legyen, és ne legyen képes előre lapozni pár oldalt -és akkor most sokat mondtam-, és ott lenne szinte ugyanezzel a megfogalmazással amire kiváncsi és rá a tökéletes válaszok.

De nem, te, és a hozzád hasonlóak, erre -nem tom mért- de olyan rohadt lusták, és inkább fölteszik az 1000. ilyen kérdést, és ami még gázabb h valaki van és még válaszol is ezekre.

És még egyszer hangsúlyozom, ez nem csak rád vonatkozik, hanem még elötted lévő többszáz emberre is. De ez a csepp volt az utolsó a pohárban...

2012. aug. 30. 06:56
 6/9 A kérdező kommentje:

hát átlapoztam vagy 5 oldalt ebben a témában, és sehol sem találtam EZT a kérdést, még más megfogalmazásban se.

Úgyhogy, ha valóban van ILYEN kérdés, akkor örülnék ha belinkelnéd!

2012. aug. 30. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de nem fogom arra használni a drága szabadidőmet h neked biszonygassak. Igeneis rengeteg ilyen kérdés van, én is vagy ötöt megválaszoltam.
2012. aug. 30. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
hát jól van, legyen igazad
2012. aug. 30. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
hát köszönöm szépen, igazam is van!
2012. aug. 30. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!