Ai időtlen szerelem c. sorozat második kötetének (Zafírkék) a végében lévő kódot csak az eredeti, német könyvben lehetne megfejteni?
Figyelt kérdés
figyelem, spoiler!
csak azért,mert megpróbáltam, úgy, ahogyan Leslie mondja Gwennek (az oldalszámos módszert), és nem jött ki semmi. gondolom, hogy a fordítók nem sz*roztak vele, és azt nem intézték el,hogy mi magyarok is kapjunk valamit. van aki olvasta a német változatot, és sikerült kapnia valamit?
2012. aug. 25. 23:02
1/7 anonim válasza:
melyik oldalon van? megnézem én is, de úgy emlékszem, nekem sem jött ki
2/7 anonim válasza:
a legvégén
de én is próbáltam (magyarral) de nem jött ki semmi
3/7 anonim válasza:
köszi, tényleg ott van. semmi eredménye. mikor olvastam, azt hittem, hogy rosszul értelmeztem a dolgot, de ellenőriztem és ez így valóban nem jó.
4/7 anonim válasza:
Nekem ki jött!! :D Megrendeltük barátnőmmel a német változatot és megcsináltuk a Leslie-s módszert (am a magyarba a számok jók csak a német könyhöz tartoznak)
A megfejtés: Kronográf
:D örülök h segíthettem! :)
5/7 anonim válasza:
Igen, csak a német könyvhöz jó a kód (nem igaz, hogy a fordító erre nem volt képes!!). De a rajongók csináltak egy használható kódot, amit meg lehet találni a vöröspöttyös FB- oldalán (bár mához képest már elég régen tették fel). A megoldás pedig igen, a kronográf :)
7/7 anonim válasza:
Ja,azok a kordináták a végén?Azt hittem az egy helység,nem hittem,hogy egy szó jön össze! Hú,na majd újra kiveszem a könyvtárból,és megfejtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!