Mi a véleményetek az időtlen szerelem triológiáról?
Figyelt kérdés
Érdemes megvennem? : )2012. máj. 23. 14:09
1/9 anonim válasza:
szerintem IGEN! :)
nekem nagyon bejött az egész, vicces volt, kalandos, és mégsem ez a nyáltól csöpögős mostanában nagyon felkapott cucc :D
szóval szerintem érdemes megvenni :D
2/9 anonim válasza:
Igen szerintem is! Az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam, és fölöttem már eléggé eljárt az idő. Csak ajánlani tudom ;)
3/9 anonim válasza:
Juj, igen =D Azt hittem, tipikus vöröspöttyös, de tévednem kellett, pozitívan csalódtam benne =) Imádom, kedvenc könyveim közé tartozik =)
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket!:)
Ez lesz a következő áldozatom:D
2012. máj. 27. 15:10
5/9 Lovatke válasza:
És az előző kommentelők a könyvvel kapcsolatban, már mind a hármat olvastátok? Ha igen esetleg tud valaki küldeni egy magyar fordítást?
Előre is köszönet
7/9 A kérdező kommentje:
a harmadik még nem jelent meg magyarul, nem?:O
2012. júl. 1. 16:42
8/9 anonim válasza:
Nem, még nem, majd ősszel fog asszem =D
9/9 anonim válasza:
Nekem az aranyos és az elbűvölő jelző ugrott be a könyvről először :)) és kellőképp rejtélyes is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!