Milyen könyvet ajánlotok?
jaroslav hasek: svejk
erich maria remarque: három bajtárs
szerintem ezeket élvezni fogod. :)
Stephanie Meyer - Twilight
Stephanie Meyer- New Moon
Ha elekzded olvasni nem fogod tudni letenni ;)
J.R.Ward (Megsebzett szerető, Síron túli szerető, stb....)
Twilight-saga,
Alyson Noel-Evermore (Mindörökké),
Claudia Gray-Evernight (Örökéj),
Stephenie Meyer-Pokoli baléjszakák,
Szia!
Én 12 évesen ezekből a könyvekből olvastam nagyon sokat: [link]
(Jacquline Wilson és Louis Sachar voltak a kedvenceim).
J. Goldenlane: Papírtigris
Izgalmas, humoros, romantikus, lehetetetlen! Ha belekezdesz, az első 4 oldal után nagyon fogod élvezni! A kedvenc könyvem!
Gaston Leroux: Az operaház fantomja
Nagyon jó könyv.
Én is olvastam a papírtigrist, támogatom!
"Végy egy hercegnőt! (Aki szerint a tudás nem való fiatal lányoknak, mert megfájdítja a fejüket és feldagasztja az arcukat.)
Veszítsd el egy idegen nagyvárosban! (Ahol égig érnek a kőből rakott tornyok és mindig virágillatú szél jár a csatornák felett.)
Küldj utána egy testőrt! (Akinek nem az a feladata, hogy gondolkodjon, hanem hogy sziklánál biztosabb támasza legyen urának.)
Adj mellé vezetőnek egy vörös hajú lányt... (Aki bármikor képes precíz pontossággal elmagyarázni a "lopás" és a "kölcsön vétel" közötti különbséget.)
...csapj még melléjük egy nemes urat... (Csak hogy legyen, aki elkártyázza a pénzüket.)
...és végül uszíts rájuk mindenkit, aki él és mozog, hazudik, csal vagy politikai cselszövést sző, trónra tör, intrikál, esetleg rablóbandát vezet, de legalább gyakorló orgyilkos!
Ha pedig mindezek után még hiszel benne, hogy egy jó regényről van szó, hát olvasd el!"
Egy kis magyar- Szabó Magda: Abigél
Egy kis novella- Pokoli báléjszakák
Egy kis angol- Charlotta Bronte: Jane Eyre
Egy kis vámpír- Stephenie Meyer: alkonyat, újhold, eclipse, breaking down
Egy kis mese- Gail Carson Levin: Elátkozott Ella
A korod miatt pedig ne habozz, mindegyik neked való, ha meg nem kezted még el az alkonyatot nincs versztegetni való időd! :))))
Celia Rees: Bűbájos Mary, Farkasszem, Kalózok!
Neil Gaiman: Coraline
Zseleznyikov: Bocsáss meg, Madárijesztő!
Eoin Colter: Artemis Fowl
Cooper: Az utolsó mohikán
Karl May: Winnetou
Rónaszegi Mikós: Az indiánhercegnő
Petrovácz István: Nevelem a családom
Szalay Lenke: Mogyoró
Matsutani Miyoko: Levelek Tokyoból
Maria Krüger: Nagyanyáink idején
Edith Klatt: A rénszarvasok pásztora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!