Titeket érdekelne a könyvem (részletek lent)?
Az alapötletem az lenne, hogy van egy lány aki kiskorában egy nindza iskola félébe küldenek ami egy nagyon kis településen van. Az az iskola azonban megszűnik és a lány barátaival megpróbál boldogulni egy nagyvárosban.
Amúgy 12 éves vagyok és ne írjatok olyat, hogy fiatal vagyok, mert én magamnak írom a könyvem és nem szeretnék mesterművet beőle.
Szia, át küldenéd nekem pár (akár) félkész sztoridat? Szívesen írok róla kririkát.
(írj priviben, és megadom a mélem)
Helló engem érdekelne és ha begépelnéd és elküldenéd az e-mailomra akk szivesen elolvasnám:
arias.wolf.art@gmail.com
Hát szerintem jó sztori lesz belőle,én is most kezdek el írni..De ha több könyvet is írsz az igen!
12/L
huh, nekem már ott izgalmas lenne, hogy nidzsasuliba küldik :) azokat a kalandokat is szívesen olvasnám :)
egyébként az alapsztori rendben van. Az első könyved úgysem arról szól, hogy profi legyen... ezt nevezik szárnypróbálgatásnak :)
Tanácsom, írj vázlatot! Iszonyat utálatos dolog, nekem maga a pokol, de sajnos nagy a haszna... elkerülhető vele az összezavarodás, elsikkadás és a félbehagyott munka :)
hajrá :)
sok sikert :)
Engem is nagyon érdekelne most ahogy olvastam a lényeget nagyon kiváncsi lennék hogyan boldogulnak a nagyvárosban....
itt vannak a tanácsok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__723534--k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!