Tudnátok ajánlani olyan regényeket amelyekben kísértetről vagy szellemről van szó? Vagy valamilyen ijesztő, misztikus helyről.
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint A fekete ruhás nő. Tehát nem ócskákra hanem ilyen minőségi könyvekre. Vámpír és vérfarkas az nem kell. Előre is köszi.2012. aug. 22. 21:06
1/9 anonim válasza:
[link] Stephen King novellák, mindenféle történet van köztük
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 23. 14:13
3/9 anonim válasza:
Vérbe öltözött Anna. :) Nekem barátnőm olvasta, és nagyon nagyon ajánlja! :D Nem vörös pöttyös, de nagyon jó! :)
www.konyvfaninfo.blogspot.hu ---> itt olvashatsz róla egy kritikát is! :)
4/9 anonim válasza:
Mondjuk A komfortos mennyország (Alice Sebold). Misztikus, és megrázó, ugyanakkor szórakoztató és nagyon érdekes.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár olyasmire gondoltam ami lidérces. Nem kell, hogy szórakoztató legyen. Nézegettem ezt a Vérbe öltözött Annát de ebbe meg ilyen "titkos képeségekkel rendelkező vadászokról" van szó, az meg egy kicsit megint túl nemtudom. Meg van benne romantika is, arra meg most nincs szükségem de azért köszönöm, majd elolvasom csak tényleg olyasmire gondolok mint a Fekete ruhás nő, egy egyszerű fickó nem vámpír nem vérfarkas nem "vadász" és hála Istennek nincs tele romantikával és mégis vérfagyasztó és ilyesztő.
2012. aug. 23. 19:59
6/9 anonim válasza:
Annyira nem ijesztő. Inkább krimis. De nagyin jó!!! Sebastian Fitzek - Terápia. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 27. 08:33
8/9 anonim válasza:
Stephen King - Ragyogás
Stephen King - Tóparti kísértetek
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. aug. 28. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!