Tudnátok ajánlani pár romantikus könyvet? (lent kifejtem)
Romantikus könyvek érdekelnének. Lehet olyan amiben van akár erőszak, akció, misztikus lények, természetfeletti dolgok vagy bármi hasonló. A válaszokat köszönöm előre is! :)
L/20
Nekem 2 kedvencem van mind a kettőt Nora Roberts írta.
A holdfogyatkozás és a forró jég, de van még egy csomó jó könyve elvileg keress rá szerintem :)
+1 szavazat az Elfújta a szélre. Még evés közben is olvastam , 3 nap alatt kivégeztem az 1200 oldalát.
Nora Robertsnek én az Angyal markában című könyvét szeretem, az is jó. Sokan ajánlják még a Nicholas Sparks könyveket/szerelmünk lapjai/, de szerintem hihetetlenül nyálasak, de egy próbát megér.
Ha kicsit könnyedebb, egyszerű olvasmányra vágysz, akkor Simone Elkelestől a Tökéletes kémiát.
Már bocsi, de egy Elfújta a szél mióta misztikus?
Én a Vörös pöttyös könyveket ajánlom.
Tökéletes kémi
Csitt, csitt
Végzet ereklyéi sorozat
Rubinvörös
Evermore
Evernight
Na ezek misztikusak, ROMANTIKUSAK, és izgalmasak. Ezek tényleg jók, na de az Elfújta a szél.....
Félre ne értsétek nem lefikázni akarom, de az klasszikus, nem pedig természetfeletti dolgokban bővelkedő romantikus történet. :)
Jane Eyre
Mediátor sorozat
Ezt a kettőt egyszerűen imádtam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!