Fiúk, lányok, Ti szerettek regényeket olvasni?
Nagyon szeretek:
Ifjúságit, Fantasyt, sci-fit, történelmit, dokumentumot, romantikusat... egyedül a riportokat nem szeretem! Kalandregényt, meséket, indiánosat, olvastam Verne-összesét, Wilburt Smith-et, vámpíros könyveket... nekem minden jöhet ami jó!
15/L
Szeretek. Wilbur Smith, John Jakes, Noah Gordon, Charles Dickens, Alexandre Dumas, Robert Merle, Jeff Lindsay, néhány Stephen King... Van egy kisebb könyvtáram :)
27/F
Történelmit, háborúsat, kalandregényt, krimit, thrillert szoktam főleg. De mindenfélét elolvasok, kivéve az ilyen (szerintem) unalmas lánykönyveket, mint Twilight, SZJG. stb... Ja meg, amiben a romantika áll a középpontban, azt sem bírom.
15/L
Igen. A komolyabb műveket szeretem, mint
Orwell: Állatfarm
Orwell: 1984
Murakami Haruki alkotásai
A nap szerelmese, Aranyecset (Munkácsy élete)
Garp szerint a világ
100 év magány
13L
Én nagyon szeretek olvasni. A kötelezők nem igazán tudnak foglalkoztatni, a régimódi írás nem jön be.
A kedvenceim a fantasy könyvek és a vámpírregények. Persze, ez a divat most, de nem lényeg. Illetve még szeretem a sci-fi, bűnügyi könyveket. A romantikusak nem tetszenek.
17éves lány
Ja és amiket szeretek olvasni, az leginkább Vöröspöttyös könyvek, és Gena Showalter kötetek.
17L
Naná, hogy szeretek. Általában jöhet minden, Jane Austentól kezdve a Bronte nővéreken keresztül a Pöttyös könyvekig, ha jó.
Javíthatatlan romantikus vagyok, így kell néha az is. Azonban nem vetem a fantasyt sem, a A gyűrűk ura trilógia nagy kedvencem. Jöhet Stephen King, Agatha Christie, Nora Robert, Oscar Wilde, vagy akár Orwell.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!