Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nah ki olvasta el a A kőszivü...

Nah ki olvasta el a A kőszivü ember fiait?

Figyelt kérdés
most leginkább a 7.-esektől kérdezném én most járok a 400d oldalnál és mindennap 20 oldal és vége (602 oldalas)) valaki else kezdte ?

2012. aug. 21. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Én olvastam. Nagyon jó könyv, főleg az utolsó fejezetek.
2012. aug. 21. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Szubjektív, hogy kinek mi a jó könyv.

Én elkezdtem, de a 200. oldalnál abbahagytam, azt is 2 hétig olvastam. Számomra vontatott, lassú és unalmas volt, más könyvet kivégzek 1-2 nap alatt, de beletört ebbe a bicskám.

De ez nem azt jelenti, hogy meg sem kell prbóálni elolvasni.

2012. aug. 21. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem olvastam. Szartam a tanárra, úgy se vette velünk soha az olvasmányokat, igazából ő is leszarta elolvassuk-e.
2012. aug. 21. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretek olvasni,de ez a könyv,unalmas,lassan indul be(talán az utolső 150 oldal kezdett izgalmas lenni),és elég nehéz a nyelvezete,ezért lasabban lehet haladni vele,mint pl. egy Stephen King könyvvvel.Végigolvastam 10ből adok rá egy 7-est.Ja és megéri elolvasni,mert nekem mind a 4 dolgozatom 5-ös lett,és 5-ös is lettem Irdolamból.
2012. aug. 21. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Én elolvastam (anno) és nekem tetszett :)

Az első fele tényleg uncsi, de a második jó. Amig olvastam én is sokat szenvedtem vele, de utólag tetszett a történet.

2012. aug. 21. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A második felének nagy részét kihagytam. Egyszerűen azt már nem bírtam, annyira untam.(Pedig amúgy elég sokat olvasok)
2012. aug. 24. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Elolvastam, mert kellet, de nagyon untam. Szerintem tizenéveseknek nem ilyen könyvet kéne adni kötelezőnek.
2012. aug. 31. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!