Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet tudtok ajánlani...

Milyen könyvet tudtok ajánlani tinilányoknak? Estleg tapasztalat mit érdemes mit nem? (:

Figyelt kérdés
A Szent Johanna gimi könyvsorozat után semmilyen könyv nem rughat labdába szerintem csakhát már mást is szeretnék olvasni, mert nem lehet mindig ugyanazt.:) Mit ajánlanátok 13 éveseknek?Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 20. 20:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is imádom az SzJG-t. és csk mondom nemtomhanyadik válaszolónak h sokat olvasok, és mégis nagyon tetszik, tehát nekünk más az izlésünk, nyilván neked azért nem jött be. Alyson Noeltől a Lúzerek és bálkirálynők egy remek könyv, még írhatnék egy csomót mert sok jó könyv van de ez engem nagyon megragadott. Am olvasd végig az SzJG-s könyvlistát. Én elkezdtem.....:)
2012. aug. 30. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, én üzenem annak, aki azt mondta, h annyira neki nem tetszik a SZJG.Amikor elolvastam az elsőt még kicsit unalmas is volt, de ha tovább olvasod, hidd el , tetszeni fog.És amugy nekem tetszik,nagyon. és már olvastam sok másik könyvet is.
2012. szept. 21. 09:06
 13/14 anonim válasza:

Hello!

Szerintem a Neveletlen hercegnő sorozat sem olyan rossz, igaz nekem az SZJG jobban bejött. A Vámpírnaplókat és az Agatha Christie krimiket én is csak ajánlani tudom, nekem leginkább a Poirot-sak tetszettek, de persze lehet, hogy neked más fog tetszeni. Még egy vámpíros könybsorozatot is mondanék, méghozzá Kristen Casttól és P.C. Casttól Az Éjszaka Háza könyvsorozatot. Igaz ebben is van némi szex, de nem olyan durva és szerintem nagyon király és a történet is eredeti.

2013. dec. 19. 19:31
 14/14 anonim válasza:
Kristina Ohlsson - Az üveggyerekek ! Imádtam. De van folytatása ; Az ezüstfiú, Kőangyalok.
2017. jan. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!