TijuMK kérdése:
Milyen jó Agatha Christie regény van még a Gyilkosság az Orient Expresszen és a Halál a Níluson kívül amiben Poirot nyomoz?
Figyelt kérdés
Az Alexandrában most akciós néhány Agatha Christie regény, és gondoltam veszek még párat, de a fent említetteken kívül nem ismerek tőle sajnos több művet.2012. aug. 19. 20:40
1/7 anonim válasza:
Elég sok van.
Gyilkosság a paplakban
Holttest a könyvtárszobában
Gyilkosság meghirdetve
Gyilkosság Mezopotámiában
A titokzatos Kék Vonat
Az ABC-gyilkosságok
Nyaraló gyilkosok
Poirot karácv
A titokzatos Stylesi-eset- Függöny
Öt kismalac
Gloriett a hullának
Tíz kicsi néger
2/7 anonim válasza:
A legtöbb műve hasonló séma szerint épül fel, nem mondom, hogy ha egyet olvastál, olvastad az összeset, de hasonló a helyzet. Én mondjuk a Poirot-osok közül szeretem: A harmadik lány, Ház a sziklán, Tragédia három felvonásban, Öt kismalac.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, mentek a zöld kezek :)
2012. aug. 19. 21:05
4/7 anonim válasza:
Poirot-osból nekem a Macska a galambok között és az ABC gyilkosságok is tetszett, meg az amelyikben a barátjával nyomoz, csak sajnos címekre már nem emlékszem :)
5/7 A kérdező kommentje:
Végül a Macska a galambok között és a Nyaraló gyilkosokat vettem még meg, nagyon tetszenek, kerestem a Függöny-t is de sehol sem találtam, valami ötlet honnan lehetne beszerezni?
2012. aug. 29. 22:41
6/7 anonim válasza:
Online megrendeled valahonnét, de tuti Alexandrába is megvan pl. Utolsó esélyként ott van a könyvtár is :)
(4. voltam)
7/7 anonim válasza:
Az ABC gyilkosságok szerintem Agatha-hoz képest szar a legjobbjai: Az öt kismalac, Hétvégi gyilkosság, Tíz kicsi néger, Váratlan vendég, Zátonyok között... Hm nem tudom, nagyon sokat olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!