Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb Agatha Christie könyv? És az ABC-gyilkosságokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenceim: Halál a Níluson, A harmadik lány, Nem zörög a haraszt..., de mind lényegében hasonló. A gyilkosság oka túlnyomó részt a pénz, bosszú, vagy szerelmi indíttatású. Én szeretem a könyveit, az ABC-gyilkosságot csak filmben láttam, érdekesnek tűnt.
2012. aug. 4. 16:29
 2/8 anonim válasza:
A legtöbb Christie-könyvet szerettem, az ABC-gyilkosságokat is. Szinte az utolsó lapig azt hittem, szegény öreg Mr. Cust a gyilkos. Jót nevettem rajta, , hogy még ő is elhitte magáról, hogy gyilkos.
2012. aug. 5. 18:46
 3/8 Énénén:D válasza:
Nekem a kedvencem a 10 kicsi indián és a kristály tükör széthasad
2012. aug. 5. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
*10 kicsi néger... :) egyébként nekem is az a kedvencem.
2012. aug. 6. 23:24
 5/8 Énénén:D válasza:
tényleg? az enyémnek indián a címe de bizti van isis :D
2012. aug. 7. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó pár válaszoló: a könyv eredeti angol címe Ten Little Niggers volt. Később Amerikában Ten Little Indians címen jelent meg. Manapság angol nyelvterületen And Then There Were None címen fut. Magyarul tudtommal mindkét változat (indián és néger) is megjelent.

Bővebben: [link]

2012. aug. 8. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
jo az abc gyilkossag ajanlom a 10 kicsi inian (asszem ez a cime de ha nem akk is vmi hasonlo) de naon jo
2012. aug. 15. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is Tíz kicsi négerként ismerem és A kristálytükör meghasadtként. Mindenesetre én is ezeket kedvelem, az ABC-gyilkosságok szerintem elég laposra sikeredett, de ez csak az én véleményem.
2012. okt. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!