Melyik a 3 legjobb Poirot-os agatha christie könyv?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:40
1/13 anonim válasza:
ABC gyilkosságok
Gyilkosság a diákszállóban
Poirot első esetei
Nehezen tudtam összeszedni a három (szerintem) legjobbat, mert mindegyiket imádom.:)
2/13 anonim válasza:
hmm melyik is??? Gyilkosság az Orient-expresszen a legjobb könyve
3/13 anonim válasza:
Macska a galambok között
Halál a Níluson
A fogrvos széke
Legalább is szerintem...:)
4/13 anonim válasza:
Poirot karacsonya
Ot kismalac
Es az alap: Gyilkossag az Orient expresszen
5/13 anonim válasza:
nemcsak agatha christie legsikeresebb,hanem az irodalom-történelem legnagyobb példányszámban eladott vagyis minden idők legsikeresebb krimije :agatha christie-tíz kicsi néger
6/13 anonim válasza:
megint én: annyi hogy az nem poirot-os:D a legjobb poirot történet a poirot karácsonya :P
7/13 anonim válasza:
A Tíz kicsi néger Agatha Christie egyik nagysikerű krimije, 1939. november 6-án jelentette meg a Collins Crime Club az Egyesült Királyságban, 1940 januárjában az Amerikai Egyesült Államokban is megjelent And Then There Were None címen. A művet a Tíz kicsi indián címmel vetítették a mozik. A könyv Agatha Christie legkeresettebb bestsellere, több mint 100 millió példányt adtak el belőle, minden idők legnagyobb sikerű krimije
8/13 anonim válasza:
"Tíz kicsi néger" nagyon jó :D!! bár nem Poirot szerepel benne. amúgy mind1ik könyve izgalmas xD
9/13 anonim válasza:
Az Ackroyd-gyilkosság. El kell olvasni, és egyértelmű, hogy miért...
10/13 tamka válasza:
Szerintem a Macska a galambok között ,Halál Níluson ,Fogorvos széke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!