Tudnátok ajánlani jó könyveket?
Nagyon szeretnék valami izgalmas ifjúsági könyvet olvasni, persze jöhet minden más is.:)
L/15
Mentsük meg Júliát!
Az éjszakai cirkusz
AZ eperszedő (bár ez inkább olyan light-os krimi)
Olvastad már a Szent Johanna Gimi köteteit ?
ha nem nagyon ajánlom:) garantálom , hogy élvezni fogod !
ha esetleg olvastad itt van pár ifj.könyv:
-Pasilista
-Sms románc
-Kalandos flörtök & szerelmi álmok
-Mobilszerelem
-Szerelem osztva kettővel
-Tétova megasztár
Ezek a szivecskés könyvek általánosságában mind jók:)
Jó olvasást!
A Vörös pöttyös könyvek között nagyon sok jó van, én is ennyi idős vagyok és ezeket olvastam: Evernight; Csitt, csitt; Vámpírnaplók; Stefan naplója, A lány aki tud repülni; Alkonyat; Jóslatok hálójában; Pokoli báléjszakák, Beastly; Bree Tanner rövid második élete. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Amik nem Vörös pöttyösök: Szent Johanna gimi; Melltartó és seprűnyél; Az imádott Jenna Fox; Mágia; Az álruhás lovag (ajánlom, igényes fantasy); Jinx, a balszerencse áradása.
Amit régebben: Levi és az álnok árnyak; A szamarkandi mágus; Fairy Oak; Neveletlen hercegnő naplója; Folytassa Lottie...!; Anya nélkül soha. Huhh, hát így most ennyi könyv ugrott be, remélem találsz kedvedre valót! ;)
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
J. K. Rowling: Harry Potter
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
Anthony Horowitz: Alex Rider-es krimisorozata
Stephenie Meyer: Alkonyat
Szabó Magda: Születésnap
Scarlet
Monte Cristo grófja
Spanyol szerenád
Isaura
Ördög a lovon
A bűvölet álarca
A parfüm
stb.
Szerintem mostanában a legjobbak: :)
Éhezők viadala ( ha még nem olvastad, [link] minnél hamarabb tedd meg, nem lehet letenni)
A burok - [link]
talán még az imádott jenna fox, mit ne mondjak érdkes könyv :) [link]
Jajj és hogy ki ne felejtsem Harry Potter :)) gondolom olvastad, de hát nem hagyhattam ki :)
Jah és persze ott vannak a klasszikusok :) pl Jane Eyre, Büszkeség és balítélet stb. ehez a témához kapcsolódóan még eszembe jutott 2 könyv :)
Jane Austen naplója - izgalmas, romantikus :) [link]
Charlotte Bronte naplója - szintén izgalams, romantikus, nekem talán egy pöppet jobban tetszett a jane-es :) de mind a kettő nagyon jó [link]
na jó mára ennyit :D Remélem megfelelnek amiket írtam, :) ha gondolod, jelezz vissza, hogy melyiket kezded el olvasni :) örülnék neki :)
( UI: :D az éhezők viadalát vedd úgy hogy feladtam kötelező olvasmánynak :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!