Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánl valaki egy jó könyvet?

Ajánl valaki egy jó könyvet?

Figyelt kérdés
16 éves Fiú vagyok és legjobban a kaland sci-fi és ifjusági regényeket szeretem!

#könyv #sci-fi #ifjusagi regenyek
2012. aug. 13. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
2012. dec. 1. 02:04
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

°-°' Nem hiszem, hogy egy 16 éves fiú annyira élvezné a Vöröspöttyös könyveket.

Nem tudom, olvastad-e már Asimovtól az Alapítványt. Ha nem, érdemes megpróbálni.

Nem tudom, milyen műfajú, de nagyon jó könyv Christopher Priesttől A tökéletes trükk. Ha a kalandregéyneket szereted, akkor meg (bár ez fantasy) Ursula K. Le Guintől az Összes szigetvilág története. Vagy bármelyik más könyve.

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 1. 09:09
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen nagyon sok jót találtam azok kozül amiket ajánlottal
2012. dec. 5. 16:03
 14/17 Scotty97 ***** válasza:
58%

Jonathan Stround:

-A Szamarkani amulett

-A gólem szeme

-Ptolemaiosz kapuja

Ezekben a lábjegyzetekett az életed árán is olvasd el:)

2012. dec. 18. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Jo képregény nem érdekelne? :D
2012. dec. 18. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Amit most olvasok, Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei.

Nagyon jó, Best seller.

2012. dec. 20. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:

15. válaszolo vagyok:

Én irtam a képregényt,

kaland-fantasynak mondhato.

kb 60-70 fejezete van. 1 fejezet átlagosan 30 oldal, netröl ingyenesen elérhetö magyar nyelven. Eddig kb 42 fejezet van leforditva, de hetente jön az uj rész.

Ez egy manga, szoval nem szines, és jobbrol balra kell olvasni.

Az elsö 10-12 fejezet kicsit uncsi, de utánna beindul, vége felé meg letehetettlen. A történet kicsit gyerekesen hangzik elsöre, de nagyon jo.

Jelenben játszodik, és a föhös egy 18 éves egyetemista, Yuuhi. Egy nap arra ébred hogy egy beszélö gyik van az ágyában, aki elmondja hogy a föld veszélyben van. Egy mágus és a golemei elakarják pusztitani a világot és csak a hercegnö és a lovagjai menthetik meg a világot. A gyik felajánlja hogy legyen ö is egy lovag, és cserébe teljesitik egy kivánságát. Persze se Yuuhi se a hercegnö nem az a tipikus hös :D

Mindenkinek ajánlanám, vannak benne jo harcok, sok poén, dráma.

Csak az a baj hogy akkor indul be igazán a cselekmény amikor feltünik a többi lovag is.

[link]

2012. dec. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!