A rukkola csak nekem iszonyatosan lassú?
Az baj, hogy itt nem egy-két rég vágyott könyvről van szó, hanem éppen kifutott bestsellerekről. És ugye mindenkinél előjött az hörcsög-én, vagyis még könyvet, még könyvet. a másik, ami szerintem sokat lassít az oldalon, hogy vannak könyvek, amiket ötvennél több ember happolna. Sokan összetévesztik a molyos várólistát a rukkolás "happolnámmal". Mindkettő azt jelenti, hogy az illető elolvasná, de ez utóbbi esetében azt is, hogy lecsapna rá. Én például amiket happolnék, ott kétféle könyv van. Az egyik, amit nehéz beszerezni, tehát nem az van, hogy bemegyek a boltba, és megveszem, mert már évek óta nem árulják sehol, de lehet, hogy valakinek megvan, és majd feltölti. A másik esetben új könyvek vannak ugyan, de tudok várni, meg olvasás után úgyis visszatenném, erre már volt is példa, tehát nem a levegőbe beszélek.
Az oldal kiötlőiből csak egy az, aki dolgozik az oldalon, és egyedül kevés, úgyhogy gondolom, most vagy költözik az oldal nagyobb szerverre vagy más technikai intézkedés van.
Ami engem érdekel, komolyan ennyire nem jött be senkinek A kőszívű ember fiai? Abból talán egy kivételével csak rukkolt példányok vannak.
Igen, a 3. a Silence, a 4. pedig a Finale.
Ja, első voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!