Ha ti írnátok egy könyvet, milyen témát választanátok?
Írtam,csak kiadóhoz nem vittem el.
Az enyém egy lélektani leépülés történet mai köntösben.
Az én történetem lázadókról szólna,akik megelégelték a mai rendszereket,és igazságtalan világot,és a maguk módszereivel próbálnának változtatni rajta.Egy olyan titkos csoportot hoznának létre,akik segítenének az elesetteken,a gátlástalan
pénzhajhász embereket,bűnözőket,csalókat,korrupt politikusokat megbüntetnék,és a világot próbálnák a helyes útra téríteni.
Valami lélekfejlődésről szóló regényt szeretnék írni, valami drámait, ami mély és érzelemdús. Megpróbálkoztam nemrég eggyel, de már most látom, hogy nem fog menni, szerintem abba is hagyom, egyrészt, mert nem vagyok olyan tapasztalt, hogy ilyesmit írjak, másrészt, valahogy képtelen vagyok 10 oldalasnál hosszabb történetet végigvezetni.
A most elkezdett történet egyébként arról szólna, hogy egy sokáig bántalmazott lány lelkét hogyan építik fel újra, hogyan űzik el belőle a csalódottságot, a beletörődést és a reménytelenséget, hogy a helyét a vidámság, optimizmus és a boldogság vegye át.
De azt hiszem egyelőre maradok a novelláknál. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!