Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha ti írnátok egy könyvet,...

Barcacsaj kérdése:

Ha ti írnátok egy könyvet, milyen témát választanátok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Írtam,csak kiadóhoz nem vittem el.

Az enyém egy lélektani leépülés történet mai köntösben.

2012. aug. 9. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem lázadókról szólna,akik megelégelték a mai rendszereket,és igazságtalan világot,és a maguk módszereivel próbálnának változtatni rajta.Egy olyan titkos csoportot hoznának létre,akik segítenének az elesetteken,a gátlástalan

pénzhajhász embereket,bűnözőket,csalókat,korrupt politikusokat megbüntetnék,és a világot próbálnák a helyes útra téríteni.

2012. aug. 9. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Én írtam, és most is írok... Többnyire krimiket, és erotikus-romantikus krimiket. :)
2012. aug. 9. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Valami lélekfejlődésről szóló regényt szeretnék írni, valami drámait, ami mély és érzelemdús. Megpróbálkoztam nemrég eggyel, de már most látom, hogy nem fog menni, szerintem abba is hagyom, egyrészt, mert nem vagyok olyan tapasztalt, hogy ilyesmit írjak, másrészt, valahogy képtelen vagyok 10 oldalasnál hosszabb történetet végigvezetni.

A most elkezdett történet egyébként arról szólna, hogy egy sokáig bántalmazott lány lelkét hogyan építik fel újra, hogyan űzik el belőle a csalódottságot, a beletörődést és a reménytelenséget, hogy a helyét a vidámság, optimizmus és a boldogság vegye át.

De azt hiszem egyelőre maradok a novelláknál. :)

19/L

2012. aug. 9. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Budapesten játszódó urban fantasy, csak ez a téma is kezd sekélyesedni, ahogy nézem.
2012. aug. 9. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy jövőben játszódó elkeseredett háború, a nemzetek közt, az emberi nézőpontok közt.
2012. aug. 9. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Én biztos valami romantikus regényt írnék ami a mai világról szól...
2012. aug. 9. 21:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,nagyon jó ötleteitek vannak.Én is elkezdtem egy romantikus tiniregényt írni,de hát nem tudom még mi lesz a vége,de mindenképpen szeretném majd elküldeni az egyik kiadóhoz.
2012. aug. 9. 21:52
 9/10 chrishu ***** válasza:
Én írok is. ifjúsági-horror-fantasy keverék
2012. aug. 10. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
én valami disztópiás regényt írnék
2012. aug. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!