Milyen könyveket tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
14es lány vagyok. Érdekelnek a lovak és a kitalált lények. Olvasni nagyon szeretek, tehát lehet akármilyen vastag. :)2012. aug. 6. 08:21
1/10 anonim válasza:
C.S.Lewis - Narnia krónikái
7 kötetből áll, és szerintem nagyon jó kis könyvek.
2/10 anonim válasza:
Ulysses Moore könyvsorozat 12 kötetből áll, 9 jelent meg magyarul.
3/10 anonim válasza:
Elizabeth Gnone:Fairy Oak, Tonya Hurley: Szellemlány, Victoria Forester: A lány, aki tud repülni, Patrick Ness: Kés a zajban, Kérdés és Válasz, (Leiner Laura: Szent Johanna Gimi, Balázs Ágnes: Lufi és Szamóca) Ezeket én imádtam a zárójeleseket megpróbálhatod, talán nem a te stílusod.
4/10 anonim válasza:
Van egy olyan könyvsorozat, rövid könyvek, hogy Öreg póni új gazdája, Az utolsó remény, Édes Charity
Ja meg amúgy van a Bűbájos boszorkákból könyv, abban van warlock:)
5/10 anonim válasza:
Kathleen Duey:Lódobogás
Licia Troisi:Sárkánylány
Peter Freund:Laura sorozat+Misztéria trilógia
Thomas Brezina Penny sorozatából is biztos találnál kedvedre valót,a könyvek nem túl összefüggőek
Jonathan Stroud:Bartimaeus trilógia
Arykana:A Sárkány és a Rózsa
Remélem segítettem
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves LányLevendula!
A zárójeleseket olvastam, nagyon tetszenek. Köszönöm a sok választ, ha valaki tud még, vagy esetleg Ő szereti írjon!
2012. aug. 7. 13:59
7/10 anonim válasza:
Bram Stoker: Dracula
(Ezzel már letudtál egy ajánlott/kötelező olvasmányt is, ráadásul jó :))
8/10 anonim válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni. Ha már az szjg-nél tartunk ki a kedvenced? :D
10/10 anonim válasza:
Az de baromság volt, a pisti, de jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!