Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedven Twilight...

Melyik a kedven Twilight könyvetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 15:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
82%
Hát én nem tudom eldönteni. Nekem két favorit van! Mert én bárhogy is nézem 2 könyv a boldogságról szól és kettő a szomorúságról, gyötrődésről! Így nekem az Eclipse és a Breaking Down! Az Eclipse-ben mindenki szenved! És a Breaking Downban mindenki boldog lesz! Nekem ez a kettő hozzá forrt a szívemhez!
2010. márc. 7. 14:03
 32/42 anonim ***** válasza:
dAwn es nem down:)
2010. márc. 7. 14:06
 33/42 anonim válasza:

Öhm.. Eclipse.. A Breaking Dawn-t még nem olvastam. De az még magyarul kisejött. És kalózforditásba a neten meg rossz. Amugy szerintetek hányas lessz a film? És a könyvbe az "olyan" jelenetek nagyon durvák?

Kisezertném irni az oldalamra.

Előre is köszönöm

2010. márc. 24. 15:24
 34/42 anonim ***** válasza:
Hát az Eclipsében nem olyan durva amikor Bella próbálkozik, de ezt tudod te is ha olvastad. Többet sajna nem tudok, mert a Breakin Dawn-t még ln sem olvastam.
2010. ápr. 11. 13:47
 35/42 anonim ***** válasza:
Nyugi, sajnos az írónő - vallásos létére - nem rakta bele a könyvbe a pikánsabb jeleneteket, ezt mindenki fantáziájára van bízva... Elég nagy csalódás volt sok ember számára.
2010. ápr. 11. 13:56
 36/42 anonim ***** válasza:

a Twilight,Eclipse,Breaking Dawn :P

Twilight: azért,mert ott kezdődik el minden,és ahogy Bella és Edward egymásba szeret,és hogy ez mindkettejknek új =)

Eclipse: amikor Edward visszatér a vadászatból,és Bellát próbálaj meggyőzni az ágy előnyeiről =P tök jóóó

Breaking Dawn: itt pedig Esme szigete a favorit (L)

2010. máj. 12. 18:48
 37/42 anonim ***** válasza:
Az összeset imádom, de talán a Breaking Dawn - Hajnalhasadás.
2010. jún. 29. 16:56
 38/42 anonim ***** válasza:
Régebben írtam egy választ, hogy csak az eclipsnél tartok. Elkezdtem olvasni a dreaking downt (telefonomba aztán nem tudtam már hogy hol tarok ezért inkább megvároom míg meglessz a könyv) de több mint a feléig elolvastam és még mindíg az Eclipse tetszik jobban OO Persze a Breaking Down is azért...
2010. jún. 29. 20:19
 39/42 anonim ***** válasza:
és még mindig Dawn xD
2010. júl. 3. 22:44
 40/42 anonim ***** válasza:
Breaking Dawn! olyan jó! eseménydús,izgalmas,megdöbbentő,romantikus....stb...
2010. júl. 7. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!